Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: H U M O R
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57
Seth
Tetris
piasqn
Nie wiem czy bylo ale ...

ALFABET
ARJ
mam nadzieję że tego jeszcze niebyło:
Pijak
Chewolf
Cytat(ARJ @ 2004-11-30 11:18:31)
mam nadzieję że tego jeszcze niebyło:
Pijak

niestety bylo ... ale trudno przewidziec co bylo a co nie ...
zajrzyjcie : http://www.freegate.it/ecards/humor2.jpg tongue.gif
revyag
Cytat
Idzie sobie mały krecik przez las i cały czas radośnie wyśpiewuje:
- La, la, la, ja jestem Bogiem, ja jestem Bogiem, la, la, la.
Po jakimś czasie spotyka lisicę.
- Kreciku, a co ty tak wyśpiewujesz, toć ty jesteś krecikiem, a nie Bogiem - dziwi się
lisica.
- Jestem, jestem Bogiem, zaraz ci to udowodnię - stwierdza krecik i opuszcza spodnie.
- Ooo mój Boże - mówi lisica.

Cytat
Jasio pyta ojca: - Tato, skąd ja się wziąłem?
- No wiesz, synku... jak by ci to powiedzieć... bocian był i w ogóle...
- Ale ty tato dziwny jesteś! Masz taką ładną żonę, a posuwasz bociany

Cytat
Nowy Jork. Mistrzostwa świata w zapasach. Finałowa walka Rosjanina i Amerykanina. Telewizyjną transmisję ogląda we Władywostoku brat rosyjskiego zawodnika. Niestety, Rosjanin znajduje się w bardzo trudnej sytuacji, olbrzymi Amerykanin sprowadził go do parteru, przygniótł całym swoim ciałem i niemal zawiązał w supeł. Nagle we Władywostoku nastąpiła awaria i w mieście zgasło światło. Zniecierpliwiony facet biegnie do telefonu i dzwoni do ekipy rosyjskich zapaśników. W słuchawce słyszy głos brata. Wania, nu, kto wygrał? Nu, ja! Nu, ale jak z tego wyszedłeś? Wiesz, leżę tak pod tym gościem i myślę sobie, że to koniec. Aż tu nagle widzę genitalia. Nu, to wziąłem i ugryzłem z całej siły. Nu, Wania, ale to nie po sportowemu. Nu, może i nie po sportowemu, ale czy ty wiesz, do czego zdolny jest człowiek, który ugryzł się w jądra?
spenalzo
Cytat
Szczecin, 13 grudnia 2005 r

Kochana Mamusiu!

W Unii jest fajnie, niczego tu nie brakuje. Cukier jest po 4 euro za kg, benzyna po 5,50 euro za litr, masło po 4,10 euro za kostkę, chleb po 3,20 euro za bochenek, a paczka papierosów po 12 euro.
Jeśli chodzi o nasz dom, to latem przyjechał pan Helmut z Berlina. Najpierw postawił piwo, a potem pokazał akt własności z 1937 r. i powiedział, że teraz to jego ziemia i wszystko, co na niej. Może to i lepiej, i tak nie byłem w stanie płacić podatku katastralnego (Mamusia wie, 2% od wartości nieruchomości rocznie).
Za to w przytułku mamy kolorową telewizję i fajne filmy. Pracy na razie nie ma, ale mówią, że będzie. Jak dożyję, to za 6 lat będę mógł pracować w Niemczech albo Austrii. W mieście budują nowy urząd. Unia dała trochę grosza. Firma Heńka Kowalskiego startowała w przetargu, ale rozstrzygano go w Brukseli i wygrali Szwedzi.
Co prawda inżynierów sprowadzili od siebie, ale Heniek i tak się cieszy, bo uznali jego kwalifikacje i pozwolili nosić cegły. Niech sobie chłop zarobi, bo jego firma już nie wytrzymuje tego zwiększonego VAT-u w budownictwie. Chciał wysłać syna na studia do Francji, ale nie miał na to pieniędzy.
Córka jednego z ministrów miała więcej szczęścia i dostała unijne stypendium. Chłopak Henia jest całkiem zdolny, więc zdawał na naszą politechnikę. Byłby się dostał, gdyby nie konkurencja młodzieży z innych krajów unijnych. W końcu tam uczelnie też są przepełnione. Na razie jest na darmowym stażu w hipermarkecie.
Ostatnio w mieście pojawiło się mnóstwo byłych rolników. Mówią coś o nierównej konkurencji, niskich dopłatach i limitach produkcyjnych. Nie wiem o co im chodzi, przecież mieli najwięcej zyskać na integracji.
Do domu naprzeciwko wprowadziło się młode małżeństwo - Tomek i Jacek. To bardzo wrażliwi ludzie, nawet starają się o adopcję. Pani kurator jest bardzo tolerancyjna i świeżo po aborcji, więc mają duże szanse.
Niech Mamusia na razie siedzi na tej Białorusi, bo tu szaleje eutanazja, zwłaszcza, że ubezpieczalnia już o Mamusię pytała.

To tyle, bo idę po zasiłek. Będę go pobierał jeszcze dwa miesiące. Całuję mocno,

Zdzisiek

P.S. Niech mi Mamusia przyśle kilo szynki, ale takiej ze zwykłego prosiaka, bo te nasze świecą po nocach.

P.P.S. Niech Mamusia wyśle ten list swoim znajomym. Może za kilkanaście lat do mnie wróci. Wtedy Polski już pewnie nie będzie, ale w końcu będę obywatelem nowego euroregionu...

Cytat
Jezus stoi na placu gdzie chca ukamienowac ladacznice.
Ludzie juz podnosza kamienie a Jezus krzyczy: Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamien!
Cisza, ludzie powoli odkladaja kamienie a nagle lup wielki kamien prosto w twarz ladacznicy!
Jezus po chwili ciszy odwraca sie i mowi: Mamo ale ty mnie czasami wkurwiasz.

Cytat
Zdarzyło się pewnego razu, że Unia Europejska posiadła złomowisko w samym środku pustyni. Unia orzekła, że ktoś może dokonać kradzieży ze złomowiska, zatem stworzyła stanowisko nocnego stróża i zatrudniła do tej pracy człowieka. Następnie Unia powiedziała:
- Jak stróż nocny może wykonywać swoją pracę, kiedy nie dostał instrukcji?
Stworzyła zatem Unia Dział Planowania i zatrudniła dwoje ludzi - jednego do pisania instrukcji, drugiego do odmierzania czasu pracy. Następnie Unia Europejska rzekła:
- Skąd mogę wiedzieć, czy nocny stróż wykonuję swą pracę prawidłowo?
Zatem Unia stworzyła dział Kontroli Pracy i zatrudniła dwoje ludzi, jednego do zbadania problemu, a drugiego do pisania raportów. Następnie Unia powiedziała:
- W jakiś sposób należy tym wszystkim ludziom płacić.
Unia stworzyła więc stanowisko referenta do spraw obliczania czasu pracy i księgowego, po czym zatrudniła na te stanowiska dwoje ludzi. I rzekła Unia:
- Kto będzie odpowiadał za tych ludzi?
I Unia stworzyła Dział Administracji i zatrudniła w nim troje ludzi - kierownika administracyjnego, jego zastępcę i sekretarkę. I Unia oznajmiła:
- Przez rok przekroczyłam budżet o 18 tysięcy, muszę zatem dokonać cięć w budżecie.
I zwolniła Unia z pracy nocnego stróża.

Nie żebym był'przeciw Unii, ale mi sie to podoba biggrin.gif

Cytat
Trzech króli wchodzi do stajenki w Betlejem a jeden p******lnął głową o belkę i głośno krzyczy "O Jezu". Na to Matka Boska do Józefa. "Widzisz, to jest imię a nie jakiś Stefan

Cytat
Wraca informatyk z pracy późnym wieczorem widzi na ulicy jakiś gość zamalowuje napisy na płocie... postał... popatrzył... zamyślił się i mówi pod nosem:
- Ani chybi moderator jakiś...

Cytat
Przychodzi pijany facet do domu , i nagle go zastaje żona . Pyta go :
- a gdzies Ty kurwa był zes taki schlany jest questionmark.gif?exclamation.gif!
- naaa..... czynie.
- Na jakim kurwa czynie ?
- na... naczynie kobieto bo będe żygał .

Cytat
Siedzi Kulczyk nad wodą i łowi ryby.
Złapał złotą rybkę, ogląda, zdejmuje z haczyk i fruu... wrzuca z
powrotem.
Rybka wypływa i pyta: - A życzenie?
Kulczyk na to: - No dobra, czego chcesz?
Sh4dow
Cytat
Do eleganckiego sklepu perfumeryjnego w Londynie wchodzi klient.
Sprzedawca podchodzi do niego i pyta uprzejmie:
-Czego pan sobie życzy?
-Chciałbym kupić mydło.
-Ależ proszę bardzo. Tu mamy świetne wspaniałe mydełka. Pachną niezwykle, nie toną w wodzie, zawierają balsam, są półprzejrzyste... -
-Ile kosztuje to mydło?
-Trzy funty.
-Nie ma pan czegoś tańszego?
-Oczywiście. Klient nasz pan. Tu mamy mydełko, też nie tonie, ślicznie pachnie, luksusowe...
-Ile kosztuje?
-Dwa i pół funta.
-Jednak wolałbym coś tańszego.
-Ależ proszę bardzo. Klient nasz pan. Niech pan spocznie. Może trochę kawy? O, proszę bardzo (podaje kubek).Tutaj mamy bardzo dobre mydła toaletowe, pachnące, we wszystkich kolorach...
-Jak drogie?
-Półtora funta.
-A jeszcze coś tańszego?
-Proszę bardzo. Moze cygaro? Proszę (podsuwa pudełko cygar ). Te mydełka tutaj dobrze się pienią, całkiem przyzwoicie pachną...
-Ile?
-Pół funta.
-Za drogie.
-No cóż, mamy jeszcze coś na zapleczu (biegnie i przynosi podłużny kawałek szarego mydła).
-Ile to kosztuje?
-Dziesięć pensów.
-Świetnie. Poproszę połowe kostki.
-Proszę uprzejmie. Klient nasz pan. (znika na chwilę i przynosi dwa małe, eleganckie pakuneczki)
Klient- (zdumiony) Ale ja prosiłem tylko połowę kostki.
-Jest, o proszę uprzejmie, tu kawałek mydła (podaje jeden pakuneczek). A tu prezent od firmy.
-Naprawdę? Jak miło! Dla mnie? A co to takiego? (bierze drugi pakuneczek).
- Prezerwatywy, zebyś się ch..u nie rozmnażał...
DeyV
Cytat
Zapraszam was wszystkich na Sylwestra do moich znajomych. Gwarantowana szampańska zabawa w doborowym towazystwie (gry,konkursy,itp.)
Foto z zeszłorocznej imprezy:
http://www.heyah.info/impreza2.jpg
W tym roku będziemy bawić się tak samo dobrze
dream3r
Cytat(DeyV @ 2004-12-13 01:15:01)
Foto z zeszłorocznej imprezy:
http://www.heyah.info/impreza2.jpg
W tym roku będziemy bawić się tak samo dobrze

Hyh. To zdjęcie robi ostanio furore winksmiley.jpg.
Jako ciekawostka: to jest (podobno) strona kolesia drugiego z lewej:
http://www.cs.purdue.edu/homes/czajkat/czajka.html
Niezły z niego wymiatacz:
http://www.topcoder.com/stat?c=member_profile&cr=144400

Respect...
spenalzo
Koniec świata: http://www.webinside.pl/news/767 Kubatron jest slawny ohmy.gif

Super firma winksmiley.jpg
http://fun.from.hell.pl/2004-01-14/super-firma.png
MoD
"Polskie wina". Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem.
DeyV
Cytat
Grupa programistów, w której są dosyć znane osobistości (Zyx, eXtreme, nix, kubatron, hwao, bela_666)

Widzicie? Wystarczy przez jakiś czas przebywac na naszym forum, i już zaczynasz zaliczać się do grona "osobistości". Aż zastanawiam się, jak na tą listę trafiły osoby które się tu nie udzialają...
big lool
hwao
@DeyV: dry.gif ?
--
http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html
spenalzo
Cytat(spenalzo @ 2004-12-13 18:19:35)

hwao - Deyv sie odniósł do tego linka tongue.gif
Marusz
Cytat(spenalzo @ 2004-12-13 18:19:35)
hwao - Deyv sie odniósł do tego linka tongue.gif

Hwao chyba wiedzial o tym...
Cytat
Grupa programistów, w której są dosyć znane osobistości (Zyx, eXtreme, nix, kubatron, hwao, bela_666)

=====================================
Swoja droga, przestroga przed linkowaniem (avatar Spena):
http://forum-filmowe.com/index.php?showtopic=762

Albo Spen naprawde kocha Bzika blink.gif

(pod tym adresem macie screena, jakby sie nie daj Boze Spen opamietal przed czasem ;P )

Wesolych SWIAT! tongue.gif
Bakus
nie sądze, by użycie czyjegoś avatara było sprawą wartą poruszania...
Mój stary avatar znalazłem na webhostingtalk (o ile mnie pamiec nie myli)...
Korzystałem z niego i nikomu to nie przeszkadzało...
Wielu z nas korzysta z avatarów znalezionych gdzieś w sieci...

Updated:
Coś na temat avatarów i ich właścicieli... tongue.gif

http://happytreefriends.atomfilms.com/watc...isode=spotlight
(Przed oglądnięciem filmiku trzeba trochę odczekać, aż zniknie reklama)
Marusz
Czizys... snitch.gif Spiesze tlumaczyc. Drodzy Panstwo, w tym i Bakus: avatar BzikOSa od lat wygladal tak:

Mozna patrzec i podziwiac. Spenowi najwyrazniej on sie spodobal i podlinkowal sie BEZPOSREDNIO na serwer forum.php.pl, co Bzik wykorzystal w sposob dosc ciekawy ZAMIENIAJAC avatar na obrazek ze slowami: "Kocham BzikOSa".
Vertical
Cytat
Synek Billa Gatesa pyta się ojca:
- Tato, chciałbym w końcu zasmakować seksu, ale nie wiem jak zaproponować to kobiecie...
- Musisz, synu, kupić jej wielki bukiet pięknych róż, zaprosić ją do wykwintnej restauracji na dobrą kolację i markowe wino, poźniej zabrać ją ekskluzywnym samochodem do drogiego hotelu...
W tym momencie wtrąciła się córka:
- Tatusiu, a co z romantycznym spacerem nad brzegiem jeziora, zbieraniem polnych kwiatów w świetle księżyca, szeptaniem czułych słówek?
- To wszystko wymyslili linuksiarze, córeczko, żeby podupczyć za darmo...
Vertical
Cytat
Nauczyciel języka polskiego pyta się Jasia na lekcji:
-Jasiu, dlaczego wyraz "źródło" piszemy przez "ó" zamknięte?
Jasiu odpowiada:
-Bo wymienia się na "source", proszę pana
tiraeth
@Ive: było.... tongue.gif

Cytat
Odbywa się rozprawa w sadzie. Facet jest oskarżony o zamordowanie teściowej. Sędzia pyta, co oskarżony ma na obronę.
- Wysoki Sądzie, jestem niewinny. To było tak: Siedziałem sobie w kuchni i obierałem pomarańczę, gdy w pewnym momencie wyślizgnęła mi się z ręki skórka, a potem wypadł mi nóź i właśnie wtedy do kuchni weszła teściowa i poślizgnęła się na skórce, i upadła na nóź...

....i tak siedem razy.

Mam nadzieję, że nie było tongue.gif
NuLL
UWAGA; Dla doroslych milosnikow filmu PSY
Motylek
spenalzo
Ekhm nieładnie sobie robić jaja akurat jak mnie nie było.... Przez tydzień wisiał taki avatar tongue.gif ale już poprawiłem smile.gif
Seth
Rocky 23 i 7/43
Bakus
@ARJ: że tak się wyraże: te zdjęcia są wyjątkowo stare...
Bakus
Cytat
http://fun.from.hell.pl/2004-10-14/osiolek-nfz.gif - to nawet w sejmie modne jest p2p?

http://www.nfz-katowice.pl/download/start/pacjent_UE.pdf

Legalna blondynka sprzedaje swojego notebooka. Stan bardzo dobry. Posiada jeszcze roczną gwarancję.
http://www.funpic.hu/files/pics/00004/00004626.jpg
[gratis prenumerata kobiecej biblii (Cosmopolitan)]

IRC.php.pl - 5.01.2005
03:57 <@Deeper> http://www.funpic.hu/files/pics/00016/00016712.jpg - serafin robi sie na bostwo przed randka smile.gif
Bakus
Dwóch znajomych rozmawia o swych zdjęciach zrobionych do kalendarza...
- Powinienem być na kartce z lutym...
- Czemu akurat luty?
- Bo mam 28 cm...
- To lepiej październik...
- Dlaczego?
- Bo jeszcze nie listopad a już list opadł...
hwao
Kamera kafe ;-)
---
- Barman, szybko kieliszek koniaku dla mojego kolegi, który właśnie zemdlał!
- Nie mamy koniaku, jest tylko czysta...
Zemdlony lekko otwiera oczy i szepcze zbolałym głosem:
- Może być...
revyag
Cytat
Szpaner w BMW otworzył drzwi na ulicy i nadjeżdżajacy samochód zawadził o nie. Facet lamentuje:
- O, ku...! Moje piękne BMW!
Podchodzi do niego przechodzień:
- Panie, co tak pan się martwisz o ten samochód? Taki z pana materialista, przecież panu cała rękę urwało!
Szpaner drze się:
- O, ku..., mój Rolex!

Cytat
W klasztorze Shaolin uczeń zadaje swojemu mistrzowi egzystencjalne pytanie:
- Mistrzu, czym się różni kobieta od perły?
Mistrz po chwili zadumy odpowiada:
- Bo widzisz, mój uczniu, perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę tylko z jednej.
Uczef zamyślił się przez moment, ale nie do końca usatysfakcjonowany odpowiedzią dalej drąży temat:
- Ale mistrzu, sa przecież kobiety, które można nawlec z dwóch stron.
- I to sa właśnie perły!

Cytat
Zajączek złapał złotą rybkę. Rybka, jak to ma w swoim zwyczaju, mówi:
- Zajączku, spełnię twoje trzy życzenia, jeśli mnie puścisz.
Zajączek na to:
- Ja swoje życzenia przekażę misiowi, gdy tylko wstanie z zimowego snu.
Rybka na to:
- Zajączek, coś ty, głupi, misiowi będziesz oddawał życzenia?
Zajączek:
- Rybko, posłuchaj, nie ma przebacz. No, nie ma przebacz - życzenia dla misia albo patelnia!
Rybka niechętnie, ale się zgodziła. Jak zajączek chciał, tak się więc stało. Miś budzi się
ze snu i mówi:
- 100 ch... w d... i kotwica w plecy, żeby tylko była ładna pogoda...
Seth
Koszulka Pumy
Vertical
Cytat
Pan Bóg widzi na Ziemi grupę punków, skinów i hipisów i  postanawia ich nawrócić. Idzie najpierw do punków: Podaje im biblię, uczy ich aż w końcu ich nawrócił. Później podchodzi do skinów: Znowu podaje im biblię, uczy ich i też udało mu się ich nawrócić. Na końcu podchodzi do hipisów: Podaje im biblię, ale jeden z członków grupy odpowiada:
-Ej, luzik, zjaraj trochę trawki, a później nam powiesz, kim jesteś ZiOOOM!
Pan Bóg wziął zwiniętą w papierowy rulonik trawkę i zaczął palić. Po 30 sekundach hipis mu mówi:
-Luzik, teraz udłóż trawkę i nam powiedz kim jesteś?
Pan Bóg Odpowiada:
-Jestem Bogiem
Hipis z uśmiechem na twarzy mówi do Pana Boga:
-No i o to chodzi, ZiOOOM!
scanner
Cytat
Postanowiłam wziąć krótki urlop. Uzmysłowiłam sobie jednak, że przecie wszystko już wykorzystałam. Ba! Chyba nawet zalegam
szefowi dzień lub dwa. Pomyślałam, że chyba najszybciej zmiękczę bossowe serce, gdy zrobię coś tak głupiego, że ten zacznie się nade mną litować! No, bo przemęczona jestem, przepracowana...zaczyna mi odbijać. Samo życie...Następnego dnia przyszłam trochę wcześniej do
pracy.Rozejrzałam się dookoła... MAM! Odbiłam się od podłogi i poszybowałam w kierunku żyrandola; złapałam go mocno... i wiszę!
Wchodzi kolega z biurka obok - i rozdziawia gębę patrząc na mnie (on ma taki jakiś drewniany wzrok!)
- Ciiiii - szepczę konspiracyjnie - rżnę psychola, bo chcę kilka dni wolnego od starego. Gram żarówę(!), rozumiesz?
Kilka sekund później wchodzi szef. Już od progu huczy swoim basem, co ja tam robię u góry.
- Ja jestem żarówka! - wypiszczałam.
- No co ty? Chyba cię coś straszy! Weź lepiej kilka dni wolnego i jedź się gdzieś przewietrzyć.
Wdzięcznie sfrunęłam na podłogę i zaczynam się pakować. Ale kątem oka widzę, że kolega też zaczyna się pakować...!
Szef zainteresowany pyta go: "- A pan to dokąd?" -kolega odpowiada:
- No do domu... przecież po ciemku nie będę pracował."
Seth
:DDDD

W jednej z firm jest taki zapieprz, ze ludzie przychodza o 7 a wychodza o 20.
Pewnego dnia jeden z pracownikow wychodzi o 14 czym zaskoczyl kolegow.
Nastepnego dnia sytuacja sie powtarza. Trzeciego rowniez.
Obozona kadra zatrzymuje go na schodach:
- Juz do domu idziesz ? Zawsze przeciez pracujemy do 20.
- Spokojnie, spokojnie... jestem na urlopie.
Chewolf
Scanner dobre ! smile.gif oto moja propozycja :
http://www.humor911.com/art.aspx?artID=1294
http://www.thehumorsource.com/pictures/1452.jpg
Cytat
"Blądynka w sklepie:
-poproszę ten biały telewizor.
-blondynkom nie sprzedajemy...
zbulwers owana blądynka wychodzi i wraca już pszefarbowana:
-poprosz ę ten biały telewizor.
-blondynkom nie sprzedajemy.
-skąd pan wie , że jestem blądynką?
-bo tylko blądynki myślą , że ta mikrofalówka to telewizor... "
scanner
http://www.ibogleif.dk/uk/Thetest-uk.html
shpyo
Czy potrafisz, bez badania ogranoleptycznego, widząc dwie szklanki z piwem stwierdzić w której jest chłodniejsza ciecz?

Nie?

to patrz! -> http://i.joemonster.org/i/t/temp.jpg
Vertical
http://www.losux.za.pl/
Marusz
ftp://ftp.koreus.com/pub/umbilical_brothers.wmv

11 MB - moim zdaniem warto. Zdolni panowie thumbsupsmileyanim.gif
Vertical
Cytat
Pewien człowiek wzamian za swoje dobre uczynki mógł zapytać się Pana Boga o trzy rzeczy. Najpierw spytał:
-Boże, ile to jest dla Ciebie 1 000 000 000 lat?
Bóg odpowiedział:
-To jest dla mnie jak 1 minuta dla ciebie
-A ile to dla Ciebie jest $1 000 000 000?
Bóg znowu odpowiedział:
-To jest dla mnie jak jeden dolar dla ciebie
Mężczyzna uszczęśliwiony zapytał się o ostatnią rzecz:
-Panie, dasz mi jednego dolara?
Na to Bóg odparł:
-Poczekaj minutkę....
Seth
Zima w USA:
http://kare11.com/player.aspx?aid=10952&sid=&bw=hi

Marek: Wiecej takich biggrin.gif
spenalzo
Kalendarz Menelli

Simply the best

cool.gif guitar.gif
Vertical
Cytat
Pewna kobieta przechodziła obok domu publicznego, gdzie odbywała się wyprzedaż sprzętów. Kupiła papugę w klatce, przyniosła ją do domu. Klatka była przykryta płachtą, którą kobieta podniosła.
- O, nowy burdel, nowa burdel-mama - odzywa się papuga.
Kobieta szybko zakryła z powrotem klatkę płachtą. Po jakimś czasie ze szkoły przychodzą córki i dopominają się, aby im pokazać papugę. Matka postanawia zaryzykować i odkrywa klatkę:
- O, nowy burdel, nowa burdel-mama i nowe panienki...
Klatka zostaje z powrotem zakryta. Przychodzi z pracy mąż i też chce widzieć papugę. Kobieta postanawia dąć jej ostatnia szansę i odkrywa klatkę:
- O, nowy burdel, nowa burdel-mama, nowe panienki, tylko Zygmuś ten sam stary, wierny klient...
Puciek
Shii's Song
Vertical
  1. IFNULL(
  2. SELECT
  3. *
  4. FROM ( SELECT
  5. *
  6. FROM table1, table2, table3
  7. WHERE table1.id = '1' AND table1.row = 'YES' AND table2.id1 = '2' AND table2.row1 = 'NO' AND table3.id2 = '3' AND table3.row2 = 'TRUE')
  8. WHERE table3.id4 = '4')
  9. ELSE (
  10. INSERT
  11. INTO (table1, table2, table3)
  12. VALUES(NULL, NOW(), '1', 'YES',
  13. NULL, NOW(), '2', 'NO',
  14. NULL, NOW(), '3', 'TRUE');
  15. NULLIF(SELECT
  16. *
  17. FROM ( SELECT
  18. *
  19. FROM table1, table2, table3
  20. WHERE table1.id = '1' AND table1.row = 'YES' AND table2.id1 = '2' AND table2.row1 = 'NO' AND table3.id2 = '3' AND table3.row2 = 'TRUE')
  21. WHERE table3.id4 = '4') = 'true'
  22. ELSE (
  23. INSERT
  24. INTO (table1, table2, table3)
  25. VALUES(NULL, NOW(), '1', 'YES',
  26. NULL, NOW(), '2', 'NO',
  27. NULL, NOW(), '3', 'TRUE');

...oto jest pytanie
scanner
Piłkarskie tradycje (film)
Ive
scanner: popraw link bo mi err 404 sie wysiwetla ...
sztosz
problem jest z /"szarfeses"/ czy jak to się tam pisze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.