![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2002 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje czegos takiego do skryptu.
Na stronie mam tabele, w pierwszej kolumnie jest rozwijana lista z modulami, po wybraniu modulu w drugiej kolumnie powinna pojawic sie lista z funkcjami dostepnymi dla tego modulu, i w 3 kolumnie po wybraniu danej funkcji powinno sie pojawic albo pola do wpisania danych wymaganych przez ta funkcje albo wrecz rozwijana lista jesli jakas dana moze byc tylko wybrana z pewnego przedzialu. Problem jest taki ze niebardzo wiem jak to zrobic i prosze was o jakies pomysly, sugestie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tu masz cos na temat dwóch selectów. Moze ci sie przyda. Są tam inne linki:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=33...=0entry189140 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Założe się że nie szukałeś. A na forum jest wiele tematów, z których można złożyć rozwiązanie.
Dodawanie elementów formularza [JS] Ukrywanie i odkrywanie elementów formularza www.quirksmode.org -> W3C DOM -> Forms -> Extending forms plus link, który zapodał @nospor |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2002 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki, mam nadzieje ze to wystarczy.
A co do szukania to szukalem, ale znalezlem tylko ta jedna pozycje z tych co mi podaliscie (zle szukanie ![]() A mozecie mi moze podac jakis kurs javy scrip, bo wczoraj bawilem sie z ukrywaniem czesci strony przez klikanie w button lub jakas komurke i wszystko bylo ok (wykrzystywanie OnClick) a pozniej jak chcialem to samo zrobic tylko przy wykorzystaniu select'a i OnChange to juz niestety mi nie chodzilo, bledow zadnych przegladarki nie wyswietlaly ale nie ukrywalo niczego i nic nie wyswietlalo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:00 |