![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem w takiej sytuacji: nie znam JS a potrzebuję uzyskać następujący efekt.
Mam formularz: Kod +----------------------------------------+ | FORMULARZ | | | | [button_1/link_1] | | | | +------------+ | | | input/text | [button_2/link_2] | | +------------+ | | | | +------------+ | | |input/submit| | | +------------+ | +----------------------------------------+ I teraz kliknięcie dowolną ilość razy w [button_1/link_1], powoduje : Kod +----------------------------------------+ | FORMULARZ | | | | [button_1/link_1] | | | | +------------+ | | | input/text | [button_2/link_2] | | +------------+ | | | | +------------+ | | | input/text | [button_3/link_3] | | +------------+ | | | | . | | . | | . | | | | +------------+ | | | input/text | [button_N/link_N] | | +------------+ | | | | +------------+ | | |input/submit| | | +------------+ | +----------------------------------------+ i.t.d Teraz kliknięcie w króryś [button_N/link_N] ( N - numerek input/text ) powoduje usunięcie go z listy. Proszę o pomoc. P.S. Sporo się naklepałem żeby ten rysunek zrobić ![]() ![]() Ten post edytował mike_mech 21.02.2005, 09:48:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:56 |