![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem na forum już kilka postów i wiem, ci którzy szukają gotowców nie są mile widziani, lecz nie znam w ogóle JavaScript'u a potrzebuję go użyć, więc proszę o pomoc.
A oto problem : Mam taki formularz : I teraz prośba : Potrzrebuję funkcji ( i przykładu jak jej użyć ), która po wybraniu opcji 1 ukryje dwa pola formularza ( cana_2, opis_ceny_2 ) a po wybraniu opcji 2 odkryje wspomniane wyżej pola. Ostatecznie może byc ich zablokowanie, czyli nie będzie sią dało nic wpisać ale będą widoczne. Prosze bardzo o gotowca. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.
Wielkie dzięki Paul Ach, szkoda, że pomógł zniknęło dodałbym Ci z 10. 2. Chodziło mi o efekt: Jak jest zaznaczona jedynka to mam jeden komplet cena-opis, jak dwójka to dwa komplety cena-opis. Ale w łatwy sposób sobie z tym poradziłem. 3. @Paul czy możesz mi polecić jakiś dobry ( naprawdę dobry ) kurs JavaScript'u. Czyli obsługa i znaczenie akcji takich jak onClick, onChange i.t.d. oraz przykłady zastsowania ich na formularzach. Bo właśnie formularze i ich obsługa interesują mnie najbardziej. Składnię i podstawy można sobie podarować, bo informacji na ten temat jest pełno, ale nie mogę znaleźć listy obiektów i ich metod wraz z opisami, a to jest najważniejsze. Nie pytam oczywiście ![]() Dzięki z góry za wszystko. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 18:54 |