Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> [www]strona - portfolio codera :), proszę o ocenę
s_w_ir

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jedna rzecz na szybko: nie pisz znacznika linku w więcej niż jedenj lini, bo w końcu odczujesz problemy pod IE i nie będziesz wiedział co się dzieje. Wiem że tak ładniej ale białe znaki w IE mogą zepsuć zwłaszcza linki obrazkowe. To z doświadczenia.
btw. Layout sie zwinoł w IE, ale to norma przy pustych layoutach.
Go to the top of the page
+Quote Post
enigma

-----

ok, dzięki za uwagę, tak to jest jak sie nie ma IE, niepotzebnie wywaliłem z windowsa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) ale już tego błędu nie popełnię, zawsze sprawdzam pod opera i firefoxem
a takie moje pytanie które przeglądarka pod windowsem, dość popularna moze coś świrować, i czy strona dobrze wychodzi pod linuxem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
+Quote Post
s_w_ir

-----

Nie usuniesz IE z windowsa, jest wbudowany. Ja też myślałem że mi się uda, usunołem go ze składników windows i niby wszystko super, ale wystarczy że otworzysz dowolne okno eksploratora lub folder i zamiast adresu pliku wklepiesz adress strony w necie lub na lokalnym dysku a moment IE zaskakuje.
Popularne pod windowsa masz Opera, FF, IE 6, iE 5. IE 6 masz normlanie w XP, a 5(nie całkowicie ale zawsze to Quirks mode) robisz tak że dodajesz cokoliwek przed doctype, może być nawet komentarz.
+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.10.2025 - 17:21