![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy wie ktos jak sprawic aby przegladarka otwierala sie bez niektorych "toolbarow", ale tylko przez specjalny skrot. czyli czy jakies specjalne argumenty do exe-ca trzeba by przekazac
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli że jak - chcesz odpalać przeglądarke użwając czegoś jak firefox.exe /tajnykod
i w dodatku żeby wtedy się odpalała z tylko wybranymi przez Ciebie toolbarami? wydaje mi się że można przeglądarke zmusić na siłe do wczytania jakiegoś profilu (i w nim ustawić właśnie tylko wybrane toolbary) ale pweny nie jestem - musisz googlować Ten post edytował devnul 30.03.2007, 00:46:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli że jak - chcesz odpalać przeglądarke użwając czegoś jak firefox.exe /tajnykod i w dodatku żeby wtedy się odpalała z tylko wybranymi przez Ciebie toolbarami? wydaje mi się że można przeglądarke zmusić na siłe do wczytania jakiegoś profilu (i w nim ustawić właśnie tylko wybrane toolbary) ale pweny nie jestem - musisz googlować Zgadza się, da się. firefox -ProfileManager otwiera menedżera profili, a firefox -P <Profil> otwiera przeglądarke w jakimś profilu. Nie wiem czy na windowsie używasz /cośtam, czy też poprzez -, ale wydaje mi się, że -. Aha firefox --help. Rzecz jednak w tym, że profile rozdzielają wszystko - bookmarki i takie tam. Jest jeszcze jeden sposób. Możesz stworzyć stronę w javascripcie która otworzy nowe okno z pochowanymi toolbarami i zamknie aktualne. Tylko firefox blokuje takie działania, więc musiałbyś je w profilu odblokować. I wtedy: firefox file://ścieżka/do/pliku.html Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wsumie mam w nosie wszelkie bookmarki, to ma byc okno dla mojej aplikacji, wiec nawet nie potrzbuje strzlek przod - tyl, googli itp.
zobacze sobie, dzieki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pod windą chodzą - a help nie działa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
wszystkie pozostałe opcje działają Ten post edytował devnul 30.03.2007, 11:59:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:12 |