Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komputer stacjonarny
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Stron: 1, 2
mike
Cytat(wookieb @ 16.07.2009, 22:35:53 ) *
Boisz się sam? smile.gif Wiele się można przy tym nauczyć (oczywiście możesz przy oku kolegi) smile.gif
Nie robiłem tego nigdy i pewna obawa istnieje. To będzie pierwszy raz. Pisząc kolega złoży miałem na myśli: "wpadnie i pokaże, złożymy razem".
Cytat(wookieb @ 16.07.2009, 22:35:53 ) *
A masz taką obudowę aby wstawiać tam taką choinkę? Jeżeli nie to niepotrzebnie będzie zużywać prąd i cenną moc zasilacza.
Tutaj sugeruję się opiniami i poleceniem. Może przyda się na poczet przyszłego wiatraka czy czegoś innego.
Teraz mam kijowy zasilacz i tym razem chcę kupić coś naprawdę dobrego.

P.S.
Komputronik + ProLine = 3504 PLN
wookieb
Cytat(mike @ 16.07.2009, 22:42:32 ) *
Tutaj sugeruję się opiniami i poleceniem. Może przyda się na poczet przyszłego wiatraka czy czegoś innego.

Ale mi nie chodzi o moc. jest jak najbardziej ok. Chodzi mi tylko o to, że nie musisz kupować zasilacza z lampkami "choinkowymi" jeżeli nie masz odpowiedniej do tego obudowy. Zużywasz dodatkową moc zasilacza (małą ale zawsze coś) a pare zł zaoszczędzisz (pora upałow, kasa na lody się przyda smile.gif na zasilaczu bez tych wodotrysków i o takich samych parametrach.
mike
Cytat(wookieb @ 16.07.2009, 22:48:21 ) *
Ale mi nie chodzi o moc. jest jak najbardziej ok. Chodzi mi tylko o to, że nie musisz kupować zasilacza z lampkami "choinkowymi" jeżeli nie masz odpowiedniej do tego obudowy. Zużywasz dodatkową moc zasilacza (małą ale zawsze coś) a pare zł zaoszczędzisz (pora upałow, kasa na lody się przyda smile.gif na zasilaczu bez tych wodotrysków i o takich samych parametrach.
Racja. Takie pierdoły tak bardzo mi wiszą, że nawet tego nie zarejestrowałem.
Ta wersja (Tagan U33 - II SuperRock Series 600W) wydaje się być tym samym lecz bez lampek. No cóż, cena zestawu w dół biggrin.gif

Jedna z ostatnich korekt, tym razem monitor. Zamienię 2" na wejście cyfrowe.
22" iiyama ProLite E2208HDS czarny
artur_dziocha
Cytat(mike @ 17.07.2009, 12:52:03 ) *
Jedna z ostatnich korekt, tym razem monitor. Zamienię 2" na wejście cyfrowe.
22" iiyama ProLite E2208HDS czarny

Witam, sorki, że odkopuję, czy zadowolony jesteś z tego monitora??. Właśnie zastanawiam się nad zakupem LCD 22" IIYAMA E2208HDS-B2 tylko, że z gniazdem 15-pin D-SubDVI-D. za 800 zł.

Pozdrawiam Artur Dziocha
mike
Cytat(artur_dziocha @ 7.09.2009, 15:53:28 ) *
Witam, sorki, że odkopuję, czy zadowolony jesteś z tego monitora??. Właśnie zastanawiam się nad zakupem LCD 22" IIYAMA E2208HDS-B2 tylko, że z gniazdem 15-pin D-SubDVI-D. za 800 zł.
Tak, monitor spełnia w 100% moje oczekiwania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.