Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z mysql_fetch_row/array
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Stron: 1, 2
mon
a imie świadczy o stopniu rozumienia winksmiley.jpg ok, jakos sama sobie poradze, po co mam ludzi denerwowac swoja niewiedza :] dziekuje wielkie za pomoc i cierpliwosc, zycze milej niedzieli
Zyx
Nie żadne "i po co ten bulwers" (kto tu się bulwersuje), tylko to są podstawy opisane w każdym możliwym kursie, a umiejętność samodzielnego wyszukiwania brakujących informacji, szczególnie z gatunku "podstawy podstaw" to paradoksalnie jedna z ważniejszych umiejętności programisty. Jaki jest tytuł tematu? "Jak działa foreach" czy "problem z mysql_fetch_row/array"? Odrobinka samodzielności nikomu jeszcze na złe nie wyszła, a nikt nikogo w nieskończoność za rączkę prowadzić nie będzie. Wyobraź sobie, że też od czasu do czasu uczę się nowego języka i jakoś nie mam tego typu problemów ze składnią, m.in. dlatego, że wiem o istnieniu dokumentacji oraz tego, że jeśli to jest coś ważnego, to nawet mój kurs/podręcznik będzie miał to opisane.
okitoki
Cytat(mon @ 10.05.2009, 14:46:25 ) *
a imie świadczy o stopniu rozumienia winksmiley.jpg ok, jakos sama sobie poradze, po co mam ludzi denerwowac swoja niewiedza :] dziekuje wielkie za pomoc i cierpliwosc, zycze milej niedzieli

nie świadczy smile.gif, tak chciałem wiedzieć smile.gif
mon
nie chodziło mi o brak zrozumienia petli foreach tylko o ten skrót myślowy

Monika smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.