Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Atak spamowy na programistów php
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4
Cysiaczek
Nie przeczę, że można wytknąć, ale wg. mojej wiedzy, ~itsme sprawę zgłosił. Teraz grupa osób kwestionuje prawdomówność itsmiego, więc dlaczego jesteście zdziwieni reakcją? Nie wiem, dlaczego nie ma dalszego ciągu sprawy, ale podejrzewam, że dlatego iż nie ma od policji żadnej wartej przekazania informacji (możliwe, że nie ma jej wcale). Jeśli coś się ruszy, ~itsme na pewno Nas o tym poinformuje.

Pozdrawiam
batman
Usunąłem nic nie wnoszące posty.
Proszę trzymać się tematu, a nie zabijać nudę pisaniem bzdur na forum i wywoływaniem sztucznych konfliktów.
By nikomu nie umknęło, napiszę jeszcze raz:
Jeśli pojawią się nowe informacje, to zostaniecie o tym poinformowani.

P.S.
Każdy kolejny OT zostanie nagrodzony warnem.
mike
Cytat(batman @ 17.07.2009, 12:00:11 ) *
Proszę trzymać się tematu, a nie zabijać nudę pisaniem bzdur na forum i wywoływaniem sztucznych konfliktów.
A może nie chodziło o konflikt. Jeśli coś nie pasuje użytkownikom to czy to zaraz musi być konflikt?
Powinieneś był wydzielić posty lub je pozostawić i poprosić o powrót do dyskusji a nie cenzurować wątek!
Cytat(batman @ 17.07.2009, 12:00:11 ) *
Każdy kolejny OT zostanie nagrodzony warnem.
Hit me.
itsme
ok widze ze sie nie obejdzie berz komentarza ...

zatem Policja nic nie zrobiłą nic nie zrobi i nie należy się spodziewać że cokolwiek uczyni.
Słowa otuchy jakie usłyszałem podczas zgłaszania sprawy na Policje (co nie zajmuje 5 minut) skończyły się na słowach. Zapewniani również nic nie dały.
Moje monity jak grochem o ścianę.

Takie są realia w Polsce a prawda jest taka że nikt takimi duperalami nie będzie się zajmował mają większe rzeczy na głowie (wiem bo współpracowałem z Policją w zakresie przestępczości gospodarczej przez 10lat).

Ale skoro są ludzie krótkowzroczni gdzie, którzy widzą zakręt ale co jest za zakrętem już nie to przedstawię co się teraz stało.

Otóż uprzejmie informuję iż przekazaliśmy właśnie informację spamerom - Tak można nas spokojnie spamować i tak gówno Policja zrobi. Jesteście bezkarni i możecie robić to dowoli.

Czy teraz pozostali zrozumieli dlaczego nie warto do końca o wszystkim pisać?
Zamknąć tematu nie można było a natarczywość niektórych userów (którzy nie patrzą na całość ale pytają się o zakręt) powoduje przesłanie takiego komunikatu.

Tym samym zapraszam wszystkich do sprawdzania poczty :-)

temat zamykam ...
do zobaczenia do nastepnego ataku ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.