Ten człowiek najwyraźniej oszalał
UWAGA - PONIŻSZY TEKST TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH
"Zlecę wykonanie prostej strony internetowej ( wizytowka 2,3 podstrony ) we flashu, Strona musi zawierac sondę i formularz kontaktowy. Wzor podesle osobom zainteresownym. Wystarczu przystosowac i dodac sondę wraz z formularzem . Tresc strony a szczegolnie sonda powinna byc latwa do modyfikacji
UWAGA - Prosze sobie darowac wyjezdzanie z cenami powyzej 150 zl poniewaz za ta kwote w sieci mozna znalezc tysiace gotowych, łatwo edytowalnych i super profesjonalnych flashowych wzorow z CMS wiec nie ma co zawracac glowy. I nie mam zamiaru wyrzucac pieniedzy w bloto za jakies pseudo designy ktore samemu moglbym zrobic w 15 minut w byle jakim WYSWIG online a dodatkowo przez tydzien albo dwa uzgadniac o co mi chodzi i wysluchiwac jakie to trudne i kosztowne w wykonaniu. Osoby zglaszajace prosze o przeslanie odnosnika do portfolio lub wykonanych stron
W przypadku sensownej ceny i wyczucia w projektowaniu chetnie podejmę dalsza wspolpracę"
Przypomina mi się rozmowa którą kiedyś odbyłem z klientem, na temat kosztu strony (pewnie każdy z was to zna - oferia i zlecenia.przez.net za bardzo rozpieściły ludzi). W meeeega wielkim skrócie:
Klient: To za ile jest pan w stanie podjąć się tego zlecenia?
Ja: 2000.
Klient: Cena chyba za wysoka. Proponowałbym 400zł.
Ja: To podziękuję.
Dodam, że za to co chciał 2000zł było na prawdę umiarkowaną sumą

.