![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak jest to menu po lewej to nie pasuje tam czarne. Tło można by było urozmaicić o logo klubu a w chwili obecnej jest jeszcze fatalnie, że się zlewa z tym czarnym menu. Jako kibic w miejscu video widziałbym bardziej wynik ostatniego meczu. Jak są newsy powinna być najpierw belka z napisem NEWS która odpowiednio się zmienia w zależności od kategorii!
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładne jest to szaro-białe gradientowe tło, jednak w części pomiędzy topmenu a menu głównym i resztą (chodzi mi o tą część gdzie masz film z youtube i foty z meczu) zupenie nie pasuje. W tym miejscu przydałoby się jakieś inne tło.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mi się tam ogólnie podoba, jedynie te menu jakoś nie pasuje. Spróbuj ustawić jedno tło (gradient) dla wszystkich pozycji menu i wstawić jakieś punkty przez nimi (np. strzałke lub coś w tym stylu).
Edit: Link, mam nadzieję, że nie chciałeś tego publikować, ja tu widzę bardzo duże podobieństwo od topu w dół ![]() Ten post edytował Fishu 3.07.2009, 20:19:06 -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
W foot daj center, w menu kategorie i pole po najechaniu nie powinny być tego samego koloru
usuń kropki z kategorii w menu, czarny kolor nie pasuje do reszty w menu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie te uwagi co Panowie powyżej, a wygląd bardzo ładny
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pasują napisy na topie, za prosta czcionka. Background pod linkami w menu też taki dziwny.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie jest calkiem w porzadku
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 04:22 |