![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, koniecznie potrzebuję jQuert zoom. Niestety ze strony http://www.elevateweb.co.uk/image-zoom/examples, chodzi mi tutaj o trzeci przykład z te strony, nie działa. Proszę pomóżcie, muszę skończyć projekt.
Ten post edytował Freshoy 15.02.2018, 16:14:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Popraw tytul. Czy to pilne czy nie to nie jest to potrzebne info w tytule. Rowniez patrz prosze gdzie zakladasz tematy. Z php to nie ma zadnego zwiazku. Przenosze
Co do problemu: to moze napisz co ci nie dziala, czy moze masz jakies bledy w konsoli. Bo na stronie widze, ze jednak dziala. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomocy proszę (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif)
Czlowiek zadaje ci pytanie by zrozumiec w czym problem a ty zamiast odpowiedziec to ignorujesz i dalej stekasz.... Cytat Co do problemu: to moze napisz co ci nie dziala, czy moze masz jakies bledy w konsoli. Bo na stronie widze, ze jednak dziala.
|
|
|
![]()
|
|
Przepraszam, nie doczytałem do końca (IMG:style_emoticons/default/headsetsmiley.png)
No to tak, slider mi nie działa i jak najeżdżam na zdjęcie, to sie nie zoomuje, krótko mówiąc nic nie działa (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) Czlowiek zadaje ci pytanie by zrozumiec w czym problem a ty zamiast odpowiedziec to ignorujesz i dalej stekasz.... up (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) Czlowiek zadaje ci pytanie by zrozumiec w czym problem a ty zamiast odpowiedziec to ignorujesz i dalej stekasz.... Proszę pomóż jak umiesz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ty doczytaj jeszcze raz do końca i pokaż błędy konsoli. To nie forum wróżek.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 00:09 |