![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Jestem w trakcie przygotowywania skromnego internetowego organizera dla małej firmy. Wprawdzie po zakończeniu projektu będzie to oglądać na początku zaledwie kilka osób, ale zapewne większość z Was wie, że każda praca powinna mieć ręce i nogi ![]() Proszę o ocenę wstępnej wersji designu ![]() ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Calosc ladna i schudna. Jedynie te tabelki w tresci jakos nie pasuja. Sprobuj to zmienic na jakas liste albo cos bez tego obramowania
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz to wygląda ładnie i przejrzyście
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jest jazzy. Może jedynie bym logo odsunął trochę od lewej
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 1 Dołączył: 19.04.2004 Skąd: Bytom Odrz. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo mi się podoba ta druga wersja. tylko tło średnio mi pasuje do koloru organizera. ale ogólnie efekt bardzo bardz ;-)
-------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja bym jeszcze popracowal odrobinke nad css lewej listy menu - marginy mozna odrobinke zmniejszyc i jakos moze odleglosci pomiedzy liniami? reszta super. Czytelnie i schlunie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Tylko, czy logo wraz z ikonkami jest Twojego autorstwa? W szczególności pytam o logo, ale ikonki także mnie interesują... Czy nie ma ich już przypadkiem jakaś aplikacja, niekoniecznie webowa? ![]() Tło nie bardzo mi się podoba, jak dla mnie jest za bardzo krzykliwe, rzucające się w oczy... Mogłoby być narysowane jakby przez mgłę, efekt rozmycia, co od pierwszej chwili skupiłoby uwagę użytkownika na contencie, nie zaś od drugiej. Zestaw kolorów jest nie dla mnie, ale poza tym to cóż mogę powiedzieć, ok. ![]() ![]() Ten post edytował Insert 7.08.2008, 13:50:16 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za uwagi. Postaram się je uwzględnić
![]() Kodu nie pokazywałem, ponieważ nie mam z tym kłopotów i jest on na tyle elegancki, że waliduje się jako xhtml 1.0 strict ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey.
Wsumie layout ładny i przejrzysty. Nie ma się do czego przyczepić, ale.. nie chciałbym w czymś takim pracować. Nie wygląda to zbyt profesjonalnie. Proponuję nieco zwiększyć szerokość tego i trochę więcej grafiki do tego dodać. Rozumiem, ze wszystko ma być proste, no ale bez przesady ![]() Pozdrawiam. -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:44 |