![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie już było parę takich tematów i wszystkie skończyły na zamknięciu. Ale nie mogłem się powstrzymać
![]() Co robisz poza programowaniem? Ja chodzę do szkoły ;(, sklejam modele samolotów, prowadzę stronę i siedzę przy kompie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Widzę się z narzeczoną of course, gram w karty na pieniądze, imprezy... troche tego by było.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
to można robic coś poza tym
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee to chyba oczywiste
![]() Nie programuje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe kolejny temat na glupi temat
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja gram w paintball-a jezdze, na rolkach ("aggressive inline skating"), gram w RPG-a i składam modele samolotów(teraz juz rzadko )
![]() edit: no i czytam fantastykę ;D Ten post edytował Piniek 5.03.2008, 20:31:17 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja czytam jakie głupoty potrafią ludzie napisać w sieci
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza programowaniem to ja jestem żonaty
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja jestem DJ... Więc praktycznie co weekend jestem na jakiś imprezkach
![]() Poza tym spotykam się z przyjaciółmi, kobieta ![]() ![]() Pozdro ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 21 Dołączył: 1.09.2006 Skąd: Edinburgh Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja ogolnie spedzam czas na robieniu nic.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sie gra, sie ma.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
po za programowaniem to grafika:P
a po za peckiem to asg, fantastyka , gry bitewne i na razie szkoła;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat żonę w wersji beta Hehe kurcze sorka za offa ale rozbroiło mnie to ![]() A skoro jest już taki temat to takie małe dowiązanie. W jakich językach oprócz php programujecie ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skoro jest już taki temat to takie małe dowiązanie. W jakich językach oprócz php programujecie ? Java. Po lekturze Thinking in Java 4th Edition ten język mnie zafascynował. Python, skoro samego Bruce'a Eckela inspiruje i fascynuje to jak może mi się nie podobać? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Python, skoro samego Bruce'a Eckela inspiruje i fascynuje to jak może mi się nie podobać? A mnie jakoś nie (: http://bash.org.pl/37416/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mike przebijam cię ja jestem również żonaty ale mam jeszcze małe dziecko
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja uprwaiam sport gram w kosza, chodze na silownie, gram tez w loteczki.
No i oprocz tego to jeszcze impreski impreski i znajomi -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Cytat Python, skoro samego Bruce'a Eckela inspiruje i fascynuje to jak może mi się nie podobać? Hehe ![]() ![]() Jave zawsze chciałem poznać, ale nigdy nie miałem okazji ![]() |
|
|
![]()
|
|
Hehe ![]() ![]() E tam, gadanie ![]() A wracając do tematu to jeszcze oglądam sporo filmów w weekendy, czasem przez sob-nie przeleci i z 8 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza programowaniem wciągam tabakę.
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:08 |