![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę mojej strony internetowej. Stronę tę stworzyłem w technologiach XHTML, CSS i JavaScript.
Jako początkujący webmaster będę wdzięczny za wszelkiego rodzaju uwagi dotyczące wyglądu jak i działania mojej strony internetowej. Baner musiałem umieścić na środku strony ponieważ zasłaniała go reklama, ale po najechaniu na link wszystko wraca do normy. http://www.gwiezdnamaszyna.yoyo.pl Pozdrawiam wepkreator Ten post edytował wepkreator 2.03.2008, 17:49:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
krótko: ucz sie dalej
długo: tabele w charakterze definiowania wyglądu, błędy w kodzie, nie czytelna, błędy w wyświetlaniu (o których sam wspomniałeś) ocena: 1/10 (bardzo naciągnięte - na zachęte) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak...
- nie ustawiamy na tło takich dużych grafik, tło powinno być jednolite i nie odwracać uwagi - logo wypadałoby zrobić w czymś lepszym niż paint ![]() - menu... brak tła, standardowe kolory linków, źle to wygląda, zwłaszcza, że tło jest niebieskie - zacznij projektować w divach, a nie tabelkach, kurs html na początek http://www.kurshtml.boo.pl/index.html - nie zastosowałeś nigdzie php, a mogłeś chociaż do dołączania podstron. Nie zwróciłbym na to uwagi, ale dajesz coś do oceny na forum o PHP, nie stosując go ![]() - linki nie działają, rozumiem że strona nie jest skończona... Oceny nie wystawię z powodu niskiego stażu na forum. Ale powiem tak, że jeszcze bardzo dużo pracy przed Tobą ![]() Ten post edytował l0ud 2.03.2008, 20:55:01 -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie zastosowałeś nigdzie html, a mogłeś chociaż do dołączania podstron. Nie zwróciłbym na to uwagi, ale dajesz coś do oceny na forum o PHP, nie stosując go chyba nie zastosował php - to miałes na myśli - zresztą ten dział służy także do ocen layoutów itp - forum jest bardzo ogólnie o tworzeniu stron a nie tylko o samym php (popatrz choćby na nazwy poszczególnych działów)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, miałem na myśli php. To właściwie była taka sugestia - że wykorzystanie php byłoby w tym przypadku 'fajne' do dołączania podstron, tak czy siak dzięki za poprawę.
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jw +
mam do 70% wykorzystania procka przy zwykłym przewijaniu strony ![]() ![]() Ten post edytował punkomuzykant 2.03.2008, 23:58:54 |
|
|
![]()
|
|
@punkomuzykant: widać słaby sprzęt masz - po twoim poście sprawdziłem - u mnie nie drgnie (w sęsie że nie ma róznicy pomiędzy przewijaniem a nieprzewijaniem)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@devnul - mam cieniutki sprzęt to fakt ale mimo wszystko coś jest nie tak skoro przewijam sobie np wp.pl z włączonymi reklamami i też mam ok 70%
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
już kiedyś pisałem
trzymajmy poziom takie cos nie nadaje się do oceny ![]() ohyda zamykam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:22 |