![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
temat już był ale jest bez odp. (http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t62207.html) sesja działa poprawnie jeśli przemieszczam się po stronie wg linków index.php?menu=1 index.php?menu=2 ... ale jak chcę wejść głębiej np. index.php?menu=1&nauka=a index.php?menu=1&nauka=b ... to wyświetla mi się pusta strona (w tym momencie mam w pasku adresu stary link np. index.php?menu=1) ale po odświeżeniu (F5) wskakuje link który klikałem (np. index.php?menu=1&nauka=a) i podstrona się wyświetla (informacja w sesji jest trzymana) początek mojej strony Kod <? ob_start(); session_start(); if (!$uczen) { $_SESSION['uczen'] = 'nic'; } ... proszę o podpowiedź co mogę zmienić żeby było poprawnie Ten post edytował p_rzemon 19.02.2008, 16:22:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli to poczatek strony to bez sensu
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warunek jest spełniony przy pierwszym uruchomieniu strony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec podales bledny kod, z niego wynika ze warunek nie jest spelniony :/
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Wydaje mi się, że jest poprawny zaprzeczenie istnienia zmiennej i ustalenie jej wiadomej wartości tekstowej "nic".
Ale czy masz jakiś pomysł, co z tą sesją? dzięki my salsa za podjęcie tematu odp znalazłem pod linkiem http://forum.php.pl/index.php?showtopic=13172 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:45 |