![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
proszę o ocenę strony http://www.preks.pl (dane jeszcze są niewklepane, ale wygląd będzie mieć taki) pozdr -------------------- awake
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Wygląd może być, ale zoptymalizuj skrypty javascript, bo strasznie zamulają Firefoxa.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2007 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogolnie spoko... chociaz mam pytanie, dlaczego taki ponury kolor? moze spróbuj z białym i takim wyraźnym, jaśniejszym czeronym? i nie wiem ale jakos lepiej by do mnie przemawiało chyba jakbys obramował topa, to takie moje subiekywne uwagi tylko!
-------------------- ..:: wiNNing is NOT everything. . . aTTitude IS ::..
MAGma.photoGallery |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj, żeby karetka ruszała się minimalnie w przód w tył, bo teraz nie widać, że ona jeździ.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zoptymalizuj tego flasha bo tragicznie obciąża procesor. Albo dałeś ciężki kod albo grubo ponad 50kl/s
wygląd taki se |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie podoba mi się kolorystyka, ale to jest względne, efekt poruszania się karetki też słabo widoczny....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje wszystkim za cenne opinie,
co do kolorystyki to liczy się zdanie zleceniodawcy, nie moje (chociaz następnym razem postaram się żeby stronka była w jasnych kolorach). Do kolegi sazian: jak uzyskałeś taki błąd, bo ja sprawdzam na przeglądarkach ff, opera, ie i pod różnymi rozdzielczościami i zawsze było ok. Jak ci się ten tekst tak rozszerzył ? Pozdrawiam -------------------- awake
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:17 |