![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
baza wyswietla formularz, ktory można edytować - kod wyglada tak: $smarty -> assign("aktualizuj", "new Ajax.Updater('content', 'a_controller.php?login=".$_GET['login']."&page=dane_podstawowe&action=aktualizuj_dane_podstawowe '&haslo='+$(haslo).value+ '&email='+$(email).value+ '&osoba_kontaktowa='+$(osoba_kontaktowa).value+ '&nazwa_hodowli='+$(nazwa_hodowli).value+ '&wojew='+$(wojew).value+ '&telefon='+$(telefon).value+ '&telefon_2='+$(telefon_2).value+ '&www='+$(www).value+ '&gg='+$(gg).value+ '&miasto='+$(miasto).value+ '&kod_pocztowy='+$(kod_pocztowy).value+ '&ulica='+$(ulica).value+ '&grupa_hodowli='+$(grupa_hodowli).value+ '&ilosc_suk='+$(ilosc_suk).value+ '&masc='+$(masc).value+ '&ilosc_reproduktorow='+$(ilosc_reproduktorow).value+ '&branza_hodowlana='+$(branza_hodowlana).value+ '&rok_hodowli='+$(rok_hodowli).value+ '&pochodzenie_hodowli='+$(pochodzenie_hodowli).value+ '&matka='+$(matka).value+ '&ojciec='+$(ojciec).value+ '&zarejestrowana_hodowla='+$(zarejestrowana_hodowla).value+ '&rasa_katalog='+$(rasa_katalog).value+ '&opis_nagrody='+$(opis_nagrody).value+ '&opis_hodowli='+$(opis_hodowli).value)"); Firebug pokazal, ze jest blad: unterminated string literalnew Ajax.Updater('content', 'a_controller.php?login=Aura&page=dane_podstawowe&ac... Czy ktos moze mi z Was zlokalizowac blad ![]() Pozdrawiam Arek -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj wszystko w jednej lini począwszy od $smarty -> assign("aktualizuj", "new Ajax.Updater('content',
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pojawia sie błąd ale trochę inny :
invalid assignment left-hand sidevalidate_form()ips_text_editor_f... (line 1)ValidateForm()ips_text_editor_f... (line 1)onsubmit(submit )index.php (line 1)new Ajax.Updater('content', 'a_controller.php?login=Aura&page=dane_podstawowe&ac... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możliwe że w zmiennej masz wysyłanego entera.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Możliwe że w zmiennej masz wysyłanego entera. nie bardzo rozumiem tego "entera" teraz kod wyglada tak:
jesli mozesz to troche mi rozjasnij, bo niestety jestem zakrecony jak sloik ![]() Pozdrawiam Arek -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Twój błąd wynikał z tego że miałeś łamaną linie, jaki się teraz błąd wyświetla? Poszukać na internecie, błędów ajaxowych, zapewne będą po angielsku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Twój błąd wynikał z tego że miałeś łamaną linie, jaki się teraz błąd wyświetla? Poszukać na internecie, błędów ajaxowych, zapewne będą po angielsku. Poprawiłem błędy ENTERA, teraz takie bledy, które wyświetla mi AJAX : menu_action_close(undefined) init(mouseup clientX=0, clientY=0) new Ajax.Updater('content','a_controller.php?login=Aura&page=dane_podstawowe&act... Proszę o pomoc Pozdrawiam Arek Poprawiłem błędy ENTERA, teraz takie bledy, które wyświetla mi AJAX : menu_action_close(undefined) init(mouseup clientX=0, clientY=0) new Ajax.Updater('content','a_controller.php?login=Aura&page=dane_podstawowe&act... co oznaczaja te błędy i jak je można poprawic ? Pozdrawiam Arek Ten post edytował kupiepsa.com 27.01.2008, 13:58:36 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:05 |