![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Siemka!!!
Jakim jezykiem zajmowac sie po PHP ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.rubyonrails.pl/. Sam zacząłem się w tym "bawić"
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem python + django :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw się naucz PHP. Potem pogadamy.
A jaki język później? Każdy na jaki tylko będziesz miał ochotę i będziesz chciał. Chcesz się uczyć czegoś co ktoś Ci każe nie widząc w tym sensu? Lepiej pomyśl co byś chciał w życiu robić a potem poszukaj narzędzia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka!!! Jakim jezykiem zajmowac sie po PHP ![]() Jeżeli chodzi o kolejność nauki języków, to kiepskim pomysłem jest zaczynać od PHP. Jest to język który nie uczy dobrych praktyk programowania, wybacza wiele błędów, nie ma prawie w ogóle typów, obiektowość jest w powijakach... Powinieneś raczej zacząć od języków takich jak Pascal, C++ (pewnie najlepiej C++, który pod względem składni ma sporo podobnych rozwiązań do PHP). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Zanim zaczniesz uczyć się nowego języka, zacznij od nauki przeszukiwania forum. Było już wiele razy.
--- Dokładnie. Zamykam. ~mike -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:20 |