![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem w trakcie pisania portfolio fotograficznego i napotkałem pewien problem. Obrałem za język HTML, jednak chciałbym, aby strona zawierała formularz do dodawania komentarzy... wyświetlanych w czasie rzeczywistym na stronie (zaraz po wypełnieniu formularza). Podopowiedziano mi, że powinien to być skrypt php. Czy może mi ktoś napisac jaki i jak go krok po kroku zainstalować na stronie? Byłbym wdzięczny za pomoc.... ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Czy może mi ktoś napisac jaki i jak go krok po kroku zainstalować na stronie? Tu za nikogo nic nie robimy tylko pomagamy gdy ktoś ma problem z kodem, ktory sam pisze.Przenoszę więc na gielde ofert. Jesli zmienisz zdanie co do formy tego tematu, zapraszam na PW -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czas rzeczywisty, to tylko AJAX poczytasz sobie o tym nawet na tym forum, a konkretnie tu . Jeśli nie miałeś nic wspólnego z PHP to poczytaj sobie jakiś tutorial, lub manual, bo to wcale nie boli. Zdobędziesz nowe umiejętności przynajmniej (aaa no i jeszcze potrzeba MySQL'a). Nie wiem czy znajdziesz osobę która zrobi Tobie system komentowania w AJAX'ie za free.
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 06:49 |