![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dzisiaj do oceny daje prosty serwis który właśnie ruszył Prosze o opinie ![]() www.findit.com.pl Ten post edytował sticker 27.11.2007, 21:53:02 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Efekt koncowy bomba, czyste, przejrzyste i moj ulubiony font. Tylko ten JavaScript wbity w html nieladny.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to fakt do poprawy takie rzeczy ale niktórych javascriptów nie da sie ominąć bo symfony tak to czasem przydko wypluwa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
prosze dostosować temat do wymagan regulaminu inaczej temat usunę
Pozdrawiam ps. ładnie wyglada ps2. http://www.findit.com.pl/job/print2Pdf/id/29 - dawajcie skończone rzeczy do oceny ![]() ps3. http://www.findit.com.pl/praca nie grzeczne slownictwo ps4. http://www.findit.com.pl/job/show/id/a - brak alertu czegokolwiek -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
temat poprawiony
ad 2) uu musze sprawdzić co i jak ad 3) to też jw ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Angielska nazwa a domena z koncowka .pl, strasznie mnie to denerwuje. Strona ogólnie fajna, wyląd przyjazny, kod też dobry ale jak już ktoś wspomniał ten JS w kodzie nie pasuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi sie
Kod onclick="window.location='/job/show/id/56'" Nie moge sobie control-kliknac w oferte bo poza otwarciem w nowej zakladce otwiera mi sie w oknie w ktorym kliknalem link -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2004 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyszukiwarka ułatwiłaby na pewno życie szukającym ofert. Chciałbym zobaczyć tylko oferty z Poznania i nie udało mi się
![]() Poza tym bardzo mi sie podoba. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W opisie oferty mamy coś takiego:
Cytat Pełny etat | Warszawa | Wynagrodzenie : do uzgodnienia Może warto byłoby dodać też taką linijkę do rss'a?
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
masz racje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra, brakuje mi szukania po miescie/wojewodztwie
i tego ze klikniecie "nast strona" nie przewija na gore strony (opera/linux) -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
no wlasnie nie wiem jak to zrobić poprzez js szukam rozwiązania, po miescie sortowanie sie pojawiło na boku ofert tyle że moze lepszy byłby dropdown z miastami jakis sam nie wiem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W sumie jak wszedłem to po 4 sekundach wyszedłem, bo nie wiedział o co chodzi... myślę sobie, że wejdę jeszcze raz i przejże stronę..
WNIOSKI: nie wiadomo co to za strona od razu po wejściu. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sticker: troche lama ze mnie, teraz znalazlem wybieranie po miescie, no i calkiem mile jest
![]() in5ane: w mojej przegladarce na samej gorze jest napis "Oferty pracy branży IT, Design, ...." a sama tresc ogloszen juz wszystko mi mowi -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
@dr_bonzo:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze wrażenia :
1. napis - "Oferty pracy branży IT, Design, Development oraz E-commerce" wygląda trochę jak jakaś pikseloza 2. szeryfowa czcionka jest paskudna i czyta się tragicznie więc jestem na nie ogólnie 5/10 tak szczerze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 13 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak odznaczysz wszystkie checkboxy od termsow to pojawia sie alert po angielsku "Check one item"
-------------------- Mariusz Dalewski
Aiv's dev blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+grafika
+oparte o AJAX - zagnieżdżony JavaScript - oparte o Ajax (bez JavaScriptu nie działa wiele rzeczy) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [...] - oparte o Ajax [...] Ajax nie jest minusem ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da się wpleść ajax na stronę w sposób nieinwazyjny w niektórych przypadkach i wtedy osoby z wyłączonym js również mają dostęp do zawartości strony. W zasadzie, nie ma się co przejmować tym, że osobom bez js coś się nie wyświetli, ponieważ osoby z wyłączonym js, to przypadki marginalne. A po co mi tłumaczysz, że można wpleść nieinwazyjnie? Zdaje sobie z tego sprawę bardzo dobrze. To jest świetna technologia, stąd plus. Ale gdy jest użyta w kulawy sposób traci po części na swojej świetności - stąd minus. Nigdy nie uznam wypowiedzi typu: to są marginalne przypadki, olejmy je; js można włączyć etc. Dla mnie to robota nieskończona. Tylko mnie źle nie zrozumcie, strona mi się podoba i to nawet bardzo,ale nie moge przeboleć takich rzeczy. Pracuje w jednym z największych hoteli w Polsce z rozwiniętą siecią informatyczną i systemy są tak poobcinane, że o o flashu i javascripcie mogę pomarzyć, więc dotyka mnie to osobiście. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:35 |