![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysł ciekawy, jednak z wykonaniem gorzej...
Uwagi: -dopasuj forum do reszty -zobacz jak wygląda strona w rozdzielczości powyżej 1024x768 -zwróć uwagę, na to żeby strona niezależnie od rozdzielczości wyglądała wszędzie dobrze. Oceny nie będzie - popraw błędy wtedy się wypowiem. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design idzie do kosza. Treść jest "utopiona" w tym wszystkim obok. Fajnie by było, jakby po najechaniu na menu treść by się podświetlała.
Ogólnie to strona idzie do poprawy, a design szczególnie. PS Czesio jest super! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
http://www.mat-inf.com/?strona=a
s[rawdzaj dane jakie otrzymujesz od usera -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo fajny pomysl na strone.
Kompozycjnie ciekawie, ale zwiekszyl bym nieco odstepy miedzy krawedziami a tekstem z lewej strony bo w niektorych miejscach tekst zlewa sie ze zdjeciami. Brakuje mi jakichs efektow, odnosnikow, animacji po najechaniu na zdjecia z tla - dalo by to fajny element interakcji i zachecilo uzytkownikow do szukania po stronie elementow do klikania. Kodu nie bede ocenial, ale calosc pod wzgledem graficznym prezentuje sie bardzo estetycznie (dobor koloru, kroju pisma na kartce etc.) i mimo nie do konca dobrej jakosciowo grafiki (tekstura drewna mogla by byc lepsza, to samo z kartka) to zasluguje na mocne 7 na 10 P.S. Wyedytuj swoj post i zrob klikalny link bo malo komu bedzie chcialo sie to kopiowac do przegladarki. Ten post edytował Seth 26.11.2007, 20:09:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Wyedytuj swoj post i zrob klikalny link bo malo komu bedzie chcialo sie to kopiowac do przegladarki. done :-) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@itsme: no ladnie... czy wiesz, ze zgodnie z regulaminem za uzywanie dwoch kont, powinienes dostac bana na forum ?
![]() ![]() Ten post edytował Seth 27.11.2007, 18:04:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja może od strony kodu się wypowiem.
![]()
![]() Ten post edytował Kreton 27.11.2007, 20:07:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod nie moja sprawka ja zająłem sie tylko designem i pomysłem na niego ; ) Ale jeżeli chodzi o kod to jest juz poprawiany ; )
Jeżeli chodzi o tego typka z LA to jest bardzo oryginalny koleś (i jego pomysły) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:11 |