![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
proszę o ocene poprawa potencji ![]() Grafiki nie robilismy my wiec proszę nie oceniać (zgodnie z regulaminem) -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Nie cierpię stron flashowych więc nie będę się wypowiadał (pewnie opinia byłaby krzywdząca). Jednak sygnalizuję, że pod Operą nic się nie ładuje (białe tło). Pod FF śmiga.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, dla mnie to jest trochę takie "dziecinne". Postrzegam to jako stronę z wieloma bajerami, które przeszkadzają w przeglądaniu strony. Jednakże strona jest przejrzysta, pewnie przez te menu, które jest umiejscowione w dobrym miejscu.
Proszę nie brać mojej opinii do serca, gdyż nie znam się za bardzo na flaszkach, i na razie nie potrzebuję takiej wiedzy zdobywać. Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawilem pod OPERą. Jakie bajery przeszkadzają przeglądać stronę ? dziecinne nie powinno być bo to zabawa dla dorosłych
![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie strona jest przejrzysta. Mam dwie uwagi: nie wiem jaki jest cel odliczania podczas zbijania ceny bo zawsze mozna odswieżyć strone. Chmurka "zamów jeszcze jedn a przesyłka gratis" nie znika po kliknieciu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie strona we Flashu reklamująca konkretny produkt to pomyłka.
Żadnego wspomagania dla silników wyszukiwarek, więc mało kto do tego dotrze. Czyżby ten flash skazał osoby niewidome/niedowidzące - korzystające z przeglądarek tekstowych - na niesatysfakcjonujące życie łóżkowe? ![]() Grafiki nie opisuję wedle prośby. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Dla mnie strona we Flashu reklamująca konkretny produkt to pomyłka. Żadnego wspomagania dla silników wyszukiwarek, więc mało kto do tego dotrze. Czyżby ten flash skazał osoby niewidome/niedowidzące - korzystające z przeglądarek tekstowych - na niesatysfakcjonujące życie łóżkowe? ![]() Grafiki nie opisuję wedle prośby. Pozdrawiam. @LBO nie sprawdziłeś a piszesz ![]() link 1 link 2 link 3 I będzie więcej. Co do osob niewidomych/niedowidzących, w tej chwili tak zostanie niestety... ![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mówię o prawdziwym pozycjonowaniu opartym o kontent, a nie wykupowaniu linków sponsorowanych/płatnych boksów (google, WP, ...). Skończą się pieniądze, skończą się dobre wyniki.
Robiąc to na xhtmlu klient mógłby dużo zaoszczędzić, a tak będzie ciężkie pieniądze wkładał co miesiąc na produkt, który teoretycznie powinien się promować sam. |
|
|
![]()
|
|
Pozyjonowanie oparte o kontent będzie, sprawa jest już w toku a odpowiedni kontent bedzie tu:
Przyznam ci rację że w samym xhtmlu byłoby to łatwiejsze do pozycjonowania ale efekty (wizualny) też bylby inny. Nie ma produktu który wypromowałby się sam uwierz ![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw menu, mianowicie chodzi o brak podświetlenia lub inne akcji gdy najeżdżam myszką na sub kategorię.
Jeśli chodzi o kombinacje z warstwami (div) które mają być odpowiedzialne za content to raczej byłbym wstrzemięźliwy, google dużo witryn stosujących taką praktykę potraktowało banem lub filtrem. Stronka generalnie ładna, czytelna i konkretna. 6/10 Ten post edytował lectric 20.12.2007, 18:11:55 -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wpisaniu "3" przy wyborze ilości produktów a następnie po skasowaniu tej liczby pojawia się "Cena 0zł + 2gratis Do zapłaty: 0zł". Czy to oznacza, że dostane 2gratis za 0zł
![]() ![]() -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:37 |