![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie. IRC zaczyna przechodzić na forum, chyba trzeba zacząć coś z tym robić...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat kalinowski: Przestan nabijac sobie posty :!: :evil: :evil: :evil:
hehe obaj sobie nabiliscie posta (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) :P:P:P:P sam jestem dyslektykiem i denerwują mnie głosy w stylu: "to czyste lenistwo" bo człowiek nie mający ów problemów nie jest w stanie zrozumieć dyslektyka. Mimo to zgadzam sie, że przykładanie wiekszej uwagi to tego co piszemy może znacznie ograniczyć liczbą błędów. ps. pisząc tego posta nie sprawdzałem spójności ze słownikiem j. polskiego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) wiec nie odpowiadam za błędy:P |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat siedemfps: Ty to nie dość, że PLznaczków nie stawiasz z lenistwa, to jeszcze nick'i przekręcasz... [-X
nie pisanie polskich znakow, akurat na usenecie jest w dobrym tonie - nie ma czegos takiego jak standardowe kodowanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie pisanie polskich znakow, akurat na usenecie jest w dobrym tonie - nie ma czegos takiego jak standardowe kodowanie.
A to jest WWW więc pisanie znaczków jest jak najbardziej wskazane. Poza tym polak zawsze sobie znajdzie jakieś wytłumaczenie, byle jego na wierzchu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Cytat siedemfps: Ty to nie dość, że PLznaczków nie stawiasz z lenistwa, to jeszcze nick'i przekręcasz... [-X nie pisanie polskich znakow, akurat na usenecie jest w dobrym tonie - nie ma czegos takiego jak standardowe kodowanie.Cytat <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> Usenet !== WWW
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na koi-9 mimo to nie widze ...
na tekstowej nadal nie widze ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O co Wy się kłucicie. Nie ma powodów na waśni. Scanner (zauważ, że bez błedów) chciał nam tylko pokazać, że trochę głupio jest się zasłaniać dysleksją lub dysgrafią. Niektórzy, owszem należa do w/w grupy, ale reszta to tylko przykładowa grupa leni, którym nie chce się wymyślać innych wymówek niż dysleksja lub dysgrafią. Ja, dla przykładu, mam swoje usprawiedliwienie. Wyobraźcie sobie, że ja nie mam na swojej klawiaturze uwzględnionych polskich znaczków. Ha ! I co Wy na to?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.10.2025 - 10:22 |