![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 6 Dołączył: 26.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam .
Znam HTML , CSS -średnio zaawansowany , PHP5 programowanie obiektowe , SQL , MySQL - średnio zaawansowany , trochę JavaScript , jednakże nie projektowałem nigdy zaawansowanych serwisów. Chciałbym nabrać doświadczenia w projektowaniu i budowie stron internetowych/portali , szukam doświadczonego programistę/webdevelopera/freelancera/webmastera lub grupy zapaleńców którym/emu brakuje rąk do pracy i są w stanie podzielić się swoją wiedzą , od siebie daje dwie sprawne ręce , mózg i ogromny zapał do pracy . Moja propozycja wygląda tak : JA - wykonuje zlecone przez ciebie zadania , w trakcie tego zdobywam to na czym mi zależy , czyli : doświadczenie , wiedze , umiejętności w programowaniu , znajomość nowych technologi z zakresu IT , w szczególności zależy mi na wzorcach projektowych , OOP i znajomości frameworków ; TY- zlecasz mi zadania adekwatne do moich umiejętności , w razie gdy czegoś nie umiem , pomagasz mi wyjaśniając problem (nie oczekuję "prowadzenia za rączkę" ale ogólnego nakierowania/podpowiedzi , sam też trochę umiem) , masz programistę/stażystę który wykonuje dla ciebie prace (nie obchodzi mnie czy na tym zarabiasz) . PS: Nie oczekuję wynagrodzenia , moim wynagrodzeniem będzie zdobyta wiedza . Jeżeli jesteś zainteresowany/a moją propozycją lub chcesz o coś zapytać to daj znać na pw . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ciekawe
![]() Czemu sam nie wymyślasz sobie sam jakichkolwiek zadań, a w przypadku problemów nie szukasz samemu odpowiedzi? To też chyba nauka, chyba, że się mylę? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 6 Dołączył: 26.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm można by się rzucać w wir robienia narzędzi do wszyskiego i to też będzie nauka , a mnie zależy żeby przejść przez proces uczenia się podstaw bez ponownego wymyślania koła i niepotrzebnej straty czasu , wiesz to jest kwestia podejścia do tematu a nauki jest naprawdę sporo.
Mówi się że ludzie uczą się na błędach ale tylko mądrzy uczą się na cudzych . Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:49 |