![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z przekazaniem danych za pomocą sesji na stronie. W każdym pliku mam:
następnemu plikow daje:
i otrzymuje NULL czyli dane wg nie są przekazywane sesją <hmm> dlaczego ? koszyk.php: http://rafb.net/p/8wQl4d18.html add.php: http://rafb.net/p/2VT4bQ73.html podałem linki do kodu plików abyście mogli zobaczyć że są tam podane session_start(); ... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytał się najpierw mnie, i mu nie pomogłem, bo nie potrafię, może ktoś wymyśli, dlaczego z jednego pliku do drugiego przesyła sesje, a z drugiego do trzeciego nie, mimo obeności session_start() we wszystkich trzech
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj umieścić session_start na początku pliku zanim cokolwiek wyślesz do przeglądarki. Potem sprawdzaj w każdym pliku zawartośc sesji poprzez:
Sprawdź to i napisz, to będziemy myśleć dalej :] -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a więc może sam zobaczysz na stronie podaje linka wejdź w dział pizza czy tam danie i dalej postępuj jak chcesz aż do koszyka
![]() ![]() Ten post edytował FliSs_tCv 2.12.2007, 12:56:14 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No doszedłem do końca i otrzymałem tablicę:
Kod array ( 'koszyk' => array ( 'pizza' => array ( 'Napoli' => array ( 'nazwa' => 'Napoli', 'ilosc' => '1', 'wielkosc' => 'd', 'uwagi' => '', 'dodatki' => NULL, ), ), ), Teraz czekam na pizze ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 06:33 |