![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm nie wiem co ocenic tak na prawde
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
a top?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli jest to Twoje portfolio i jezeli chcesz realizowac jakies oferty to w mojej ocenie calosc jest bardzo slaba.
Brak wyczucia kolorow i estetyki. Typografia fatalna. Calosc bardzo mocno odbiega od wspolczesnych standardow graficznych. Ogolnie pomieszanie z poplataniem - brak koncepcji stylistycznej. Wyglada jakbys zrobil jakis obrazek uzywajac pierwszych lepszych efektow graficznych i dodal biale pole na tresc strony. Nie powiem Ci co jest do poprawy bo wg. mnie calosc jest do poprawy ![]() Ten post edytował Seth 11.10.2007, 19:54:32 |
|
|
![]()
|
|
obrazek to właściwie zdjęcie satelitarne kuli ziemskiej. po przeróbce tak wygląda
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś 5 lat temu uszło by w tłumie
![]() -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chłopie w czym ty to robisz??
Przecież osoba nie bawiącą się nigdy Photoshopem zrobi o wiele lepszy projekt. A to twoje oferowanie usług :/ -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]()
|
|
w Gimp'ie
![]() a co jest tym razem źle? jak ty byś to zrobił? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz stary przede wszystkim nauczyc sie jak tworzyc nowoczesne, uzyteczne "konstrukcje" witryn internetowych
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal mizerne. Typografia do poprawy.
Moze zerknij np na te dwie strony: http://www.cssbeauty.com/ http://www.monstertemplates.com Serwisy sa z wyzszej pulki ale zwroci uwage na typografie, dobor kolorow, forme etc. i sam ocen na ile Twoje projekty sa estetyczne i trzymaja poziom wspolczesnych trendow w tworzeniu witryn internetowych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też robię strony w gimpie i wychodzą naprawde dobre
![]() Ale to, co zrobiłeś to mnie dobiło: >> czcionka w topie: nie pasuje do reszty >> kolory mdłe, nieodpowiednio dopasowane >> napis |Programowanie :: pasja| odbicie ma trochę zbyt jaskrawy kolor >> stopka: w sumie może być, ale ja bym tego tak nie zrobil ![]() W ogóle jakaś taka mdła nie zachęcająca do oglądania. Nie uważam się za mistrza, ale nie podoba mi się. W skali 1/10 --> 2,5/10 -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
Kolejna wersja do oceny
![]() :*: HOME - tak będzie wyglądał link w menu po wskazaniu "layout prosty - bez udziwnień" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawet, nawet, ale malo czytelny wg. mnie. 5/10
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Obiektywna ocena: 0/10 -0za checi. Popatrz sobie na strony, ktore kolega podal kilka postow wyzej i zastanow sie co robisz nie tak, porownaj je z Twoimi projektami. -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No już coraz lepiej. Ale te kolory... - mdłe i nie zachęcające do oglądania strony. Ale już lepiej.
Pozdrawiam. -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
dodałem trochę życia w lay i wyszło coś takiego. proszę o ocenę i kodu, i laya
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
naprawde chcesz oferowac jakies uslugi? :|
troche zycia? - jedyne co tam zyje to reklama jak czasem sie flash pojawi; a nawet gdy sie nie pojawi, to boksy AdKontekst mają ładniejszy, przyjemniejszy dla oka wyglad. |
|
|
![]() ![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:05 |