![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Proszę o wycenę strony. Strona była robiona charytatywnie, ale chciałbym, by ktoś wycenił i ocenił moją pracę, gdyż pewnie będę jeszcze podobne strony robił lub bardziej złożone :-) Proszę też o ocenę strony. Co poprawnie zaimplementowałem, co źle(nad czym trzeba mi jeszcze popracować)? Ze swojej strony mogę powiedzieć, że: - Doctype: HTML 4.01 Strict - starałem się zrobić ją na div-ach a nie na tabeli. - właściciel strony chciał by reklamy sponsorów cały czas były wyświetlone (ja preferuję bardziej rotację banerów) - zostawiłem skrypt odliczający ile dni pozostało do zawodów, by można było zobaczyć cały projekt strony przy wycenie (skrypt z netu) - logo, układ i szata graficzna została zaprojektowana przez moją żonę (proszę też o ocenę strony wizualnej projektu) - do wyceny również podłączyłem formularz, by można było go też ocenić (zablokowałem wysyłanie) - dałem możliwość właścicielowi, umieszczania i usuwania na bieżąco aktualności link do strony http://agility.piasta.pl Dziękuję za konstruktywną krytykę i dobre słowo no i oczywiście za wycenę. Pozdriawiam Jacek Sienkiewicz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:32 |