![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym Was prosić o ocenę mojej strony, co o niej sądzicie, co byście zmieni ? http://www.bazafirm.gniezno.pl Pozdrawiam BusyBoy |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
lekkie i przejrzyste, taka mała sugestia, a raczej szczegół można by zrobić żeby po najechaniu na te ikonki: Katalog Firm, Dodaj Firmę itp ikonki robiły sie kolorowe, ale jak nadmieniłem taki fetysz ;p
co do kodu to syf, taki prosty układ bez problemu dałoby sie na divavh oprzeć, a o ile strona byłaby lżejsza, a nie setki td zagnieżdżonych w sobie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
całkiem całkiem jeśli chodzi o wygląd (co do kodu to tak jak poprzednik),
mógłbyś jeszcze jakieś standardowe nazwy dla banerów dać to znaczy na przykład */ads/* co by mi łatwiej adblock taki rzeczy wychaczał ![]() co do ergonomii to ostatnio dodane na samej dole to pomysł beznadziejny nikt tam nie spojrzy, zwłaszcza że to jest daleko daleko na dole Ogólnie ok ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
1. Czasami tło przeszkadza.
2. Swietny pasek z reklamą. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Reklamy, reklamy, reklamy...
Czy wszystkie takie serwisy muszą mieć 70% powierzchni banerami i innymi adv wypełnionymi? Wykonanie ok. 7/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem co się Wam w tej stronie podoba?
Podejdźmy bardziej krytycznie do tej strony: 1. Na stronie użyte są trzy kolory - biały (lider), czerwony (opozycja), szary (mniejszość). 2. Strasznie się czyta czerwony tekst na białym tle. 3. Reklamy - dużo reklam. Dalej nawet nie chce mi się patrzeć, oczywiście ze względu na design. 4/10 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:08 |