Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
busyboy
Witam,

Chciałbym Was prosić o ocenę mojej strony, co o niej sądzicie, co byście zmieni ?

http://www.bazafirm.gniezno.pl

Pozdrawiam

BusyBoy
kwiateusz
lekkie i przejrzyste, taka mała sugestia, a raczej szczegół można by zrobić żeby po najechaniu na te ikonki: Katalog Firm, Dodaj Firmę itp ikonki robiły sie kolorowe, ale jak nadmieniłem taki fetysz ;p

co do kodu to syf, taki prosty układ bez problemu dałoby sie na divavh oprzeć, a o ile strona byłaby lżejsza, a nie setki td zagnieżdżonych w sobie...
sticker
całkiem całkiem jeśli chodzi o wygląd (co do kodu to tak jak poprzednik),

mógłbyś jeszcze jakieś standardowe nazwy dla banerów dać to znaczy na przykład */ads/* co by mi łatwiej adblock taki rzeczy wychaczał tongue.gif

co do ergonomii to ostatnio dodane na samej dole to pomysł beznadziejny nikt tam nie spojrzy, zwłaszcza że to jest daleko daleko na dole

Ogólnie ok smile.gif
haponiuk
1. Czasami tło przeszkadza.
2. Swietny pasek z reklamą.
sheerun
Reklamy, reklamy, reklamy...
Czy wszystkie takie serwisy muszą mieć 70% powierzchni banerami i innymi adv wypełnionymi?
Wykonanie ok.
7/10
Kildyt
Nie wiem co się Wam w tej stronie podoba?
Podejdźmy bardziej krytycznie do tej strony:
1. Na stronie użyte są trzy kolory - biały (lider), czerwony (opozycja), szary (mniejszość).
2. Strasznie się czyta czerwony tekst na białym tle.
3. Reklamy - dużo reklam.

Dalej nawet nie chce mi się patrzeć, oczywiście ze względu na design.

4/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.