![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem chyba z mysql ale nie jestem pewien. Zorbiłem stronke pare rzeczy opartych na mysql jak system newsow, prosta galeria i problem jest tego rodzaju ze po wpisaniu adresu ja oczywiście widze strone ale moi qmple nie - wyswietla im sie tylko samo logo a reszta im sie nie wyswietla.
Jaka moze byc tego przyczyna ![]() ![]() I dlaczego w logach mi wywala blad 304 na home.php to czego nei chce wyswietlic |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Gdzie masz sytonę - u siebie na compie, czy u provaidera
2. Zobacz dokładnie w którym miejscu kończy się kod HTML wygenerowany przez skrypt 3. Może podasz adres - możliwe, że Twoi znajomi mają problem z przeglądarkami, a nie ty z bazą... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No strone mam u siebie. Mam publiczne IP także wszyscy widza co i jak. Mam inna strone u siebie i tez opiera zie na bazie i działa - ale dziwi mnie to ze ja widze a inni widza tylko logo.php a home.php nie chce wyswietlic.
Qmpel zostawil wlaczona stronke i dopiero po jakims czasie sie wgrala ale cos i tak jest nie tak nie mam zadnego pomyslu bo kod jest dobry ![]() http://asys.acid.md/abelite/pl/ i dlaczego mi wywala blad "GET /style.css HTTP/1.1" 404 1221 z css a dziala na stronie ![]() Edit Już działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:57 |