![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wygląd ładny, ale chyba zamiast news'ów bardziej wyeksponowane powinno być to wysyłanie plików prawda?
od strony kodu - sieczka totalna , szkoda gadać:P -------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Theme ładny, tylko silnik zwalony jak zwykle free Mini File Host. :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tylko silnik zwalony jak zwykle free Mini File Host. :/ Czemu ? Skoro działa dobrze, to może i lepiej że ktoś używa cudzego skryptu niż pisze własny. Po pierwsze to domena mi się strasznie nie podoba, wymyślona na siłę, aby miała coś z plikami. Wygląd ujdzie, ale ten jasno błękitny jest za jasny. Przeszkadzają mi też te latające linki. Po co tam te newsy ? I to jeszcze z innego serwisu. Zmień też tą grafikę loadera ala Win XP. Kod jest tragiczny. Brak doctype, nie otweirasz ani nie zamykasz sekcji head. Jedne tagi meta zapisujesz w styl HTML, inne w stylu XHTML :/ Nie zamykasz ani sekcji body, ani html. Popraw te błędy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o wszystkim juz wspomnieli poprzednicy, prawie... jest jedna wazna rzecz
przy takich serwisach, pasek postepu uploadu jest jak dla mnie obowiazkowy Ten post edytował my salsa 16.05.2007, 00:29:05 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt to nie mini file host... został napisany od a do z przez nas zrobiliśmy go specjalnie pod kątem plikownika faktycznie ma podobne funkcje ale jest to skrypt eupload napisany przez rufus.one.pl. A jeśli chodzi o pasek uploadu to do tego potrzebny jest serwer dedykowany w przyszłości możliwe że zakupimy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi napisalo ze za duzy rozmiar pliku. Plik mial 5 mb.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Zastosuj jakiś pasek postępu w cgi.
|
|
|
![]()
|
|
niestety ale bez serwera dedykowanego nie da się go zrobić
![]() Ten post edytował Sylwin 17.05.2007, 20:31:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie słyszałeś o Uber-Uploader <- skrypt cgi - wszystko Ty określasz, działa na pewno na nazwa.pl. Wszystko jest tam ładnie modowalne. Nie trzeba żadnego dedyka, poza tym chcesz zakładać hosta plików na wirtualnym ? Przecież pierwszem, co zrobią to się z Tobą pożegnają
![]() PS. Świeżutkie ? -------------------- śmieszne filmiki
|
|
|
![]()
|
|
Jeśli nie przekroczę transferu i ilości miejsca nie mają prawa mnie wyrzucić z serwera
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o postęp uploadowania plików to odsyłam do SWFUpload, a co do hostingu (shou.pl) to są dwie perspektywy:
1) mało kto będzie korzystał z serwisu 2) serwis stanie się popularny i będzie musiał zniknąć z sieci z powodu obciążenia (RapidShare ma łącza rzędu 100 Gigabit/s) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:53 |