![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postawiona na php-fusion -> www.gunners.com.pl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
nie zamierzam oglądać... już sam splash wstępny gdzie sie drą mnie zdenerwował wystarczająco, dziękuje
-2/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 5 Dołączył: 8.07.2004 Skąd: gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Primo: intro jest okropnie denerwujące, nie wspomnę o braku możliwości jego pominięcia, a poza tym nie lubię jak mi coś zagłusza muzykę z winampa.
Secundo: Zobacz co mówi walidator W3C -------------------- Sygnaturkę ukradli
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heheh przeciez po rejestracji macie do wyboru wiele innych szablonow wiec dlaczego nie ocenicie skryptów które są wgrane?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
heheh przeciez po rejestracji macie do wyboru wiele innych szablonow wiec dlaczego nie ocenicie skryptów które są wgrane? Żartujesz sobie, no nie? Mamy oceniać to że wrzuciłeś na serwer i zainstalowałeś gotowy skrypt? Co do oceny szablonu, nie podoba mi sie układ strony (lewa, środek, prawa), a szczególnie że jest to w tych ramkach. Menu musiałem szukać na stronie, jakoś dziwnie ukryte. Logo nijak łączy się z resztą strony. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi wyświetla stronę w iso-8859-1
![]() ![]() Daleko temu do poprawnej strony. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żartujesz sobie, no nie? Mamy oceniać to że wrzuciłeś na serwer i zainstalowałeś gotowy skrypt? Co do oceny szablonu, nie podoba mi sie układ strony (lewa, środek, prawa), a szczególnie że jest to w tych ramkach. Menu musiałem szukać na stronie, jakoś dziwnie ukryte. Logo nijak łączy się z resztą strony. bo masz większą rozdzielczość niż osoba która robiła tą stronę. Hehehe, czy ty to nazywasz tylko wrzuceniem na serwer i zainstalowaniem ? Skrypty które zostały zainstalowane do php-fusion'a i ta ilość działów około 1100. Czy to jest nic, jeżeli na dole widnieje napis powered by php-fusion, wg. mnie to jets najlepszy cms do robienia stron internetowych (darmowy) oczywiście można zrobić samemu lepszy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
heheh przeciez po rejestracji macie do wyboru wiele innych szablonow wiec dlaczego nie ocenicie skryptów które są wgrane? bo masz większą rozdzielczość niż osoba która robiła tą stronę. Hehehe, czy ty to nazywasz tylko wrzuceniem na serwer i zainstalowaniem ? Skrypty które zostały zainstalowane do php-fusion'a i ta ilość działów około 1100. Czy to jest nic, jeżeli na dole widnieje napis powered by php-fusion, wg. mnie to jets najlepszy cms do robienia stron internetowych (darmowy) oczywiście można zrobić samemu lepszy. Ewidentnie autor poprosił o ocenie skryptów. Nie rozumiem o co Ci chodzi z rozdzielczością, co ma rozdzielczość do mojej wypowiedzi? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
fajna strona sporo ciekawych informacji
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:16 |