![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam pytanie. jak zrobić by co drugi rekord wyświetlany bazy miał inny kolor diva - inny div... nie potrafię tego ani nigdie znaleźć ani napisa dlatego zwracam sie do was o prośbe
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie potrafię tego ani nigdie znaleźć A mnie się udało ![]() Podobna tematyka: Temat: Rekord parzysty nieparzysty Mam nadzieję, że będzie pomocne... -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ma ktos jescze inne stronki? wpisywalem w google rekord parzysty i nieparzysty ale nie udalo mi sie nic sensownego znalezc oprocz tego co mi juz wcesniej kolega znalazl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ma ktos jescze inne stronki? Teraz już nie rozumiem. Przecież w temacie Rekord parzysty nieparzysty, jest napisane rozwiązanie.Co chcesz Ty osiągnąć w takim razie? -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Funkcje
pod hasłem Static masz dokładnie to co chciałeś . Możesz uzyc także zwykłego warunku
Ten post edytował woj_tas 25.03.2007, 18:12:06 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 22:50 |