![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona w budowie jeszcze nie wszystko działa dlatego proszę o rady jak ją wykończyć.
http://www.mmj.pl/~dzikteam/ to jest moja pierwsza strona wykorzystująca php dlatego nie działa jeszcze rekrutacja i księga gości. Czasem brak mi pomysłów jak ją wykończyć... P.S. proszę o surową krytykę ![]() Ten post edytował szogo89 21.03.2007, 00:14:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to wszystko jest takie.... luźne, nie trzyma sie 'kupy'. w dodatku jest wyrównane do lewej i po prawej stronie jest wielki, pusty margines. top też jakiś taki nijaki - zauważ, że nagłówki menu masz zaokrąglone, a top kanciasty. wstaw sobie plik .htaccess do katalogu http://www.mmj.pl/~dzikteam/dzik/, bo inaczej wszyscy ci moga tam grzebać. troche błędów w źródle.
dodaj do tematu tag, bo inaczej któryś moderator zaraz ci go zablokuje! -------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki mozesz sprawdzic jeszcze raz ? chyba jest do srodka wyrownane ale moj monitor nie ma wiekszej rozdzielczosci i nie mam jak sprawdzic aha a co to za plik .htaccess ? skad go wziasc ?
myslisz ze powinienem srodek strony w cos oprawić ? żeby nie bylo takiego luznego tekstu ? z gory dzieki za odp. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Tylko ja mam błąd 500? To chyba było własnie od błędnego htaccess jak sie nie myle
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, tekst luźny na środku nie prezentuje się za ciekawie. I jeszcze wywal ten enter. To już jest przeżytek (chyba że masz jakieś ciekawe intro we flashu albo cos takiego).
Pozdro -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałeś surową krytykę to proszę - żyg** mi się chce jak na to patrze. A teraz tak na poważnie
![]() Co to za białe linki na jasno-zielonym tle w menu. "nasz button" nie działa. "tu bedzie licznik" będzie bodajże piszę się przez ę. Nie jestem za dobry z gramatyki ale w tym się nie pomylę. Tak ogólnie to nie trzyma się siebie (potocznie mówiąc kupy). Pracuj dalej. Ocena ogólna - 3/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieci proszę o jakieś konkretne informacje...
Cytat 'np. w operze strona wylgąda inaczej niż w ie' Na przyszłość proszę o odpowiedzi osób które mają minimum 16 lat. pozdrawiam i w dalszym ciągu czekam na sugestje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konkretnie: beznadziejny kod.
1) Tabele wykorzystujesz do szablonu, a nie danych tabelarycznych 2) Nieskompresowana grafika. Kto korzysta z bmp? ![]() 3) Korzystasz z jakiegoś nieudokumentowanego atrybutu background w td. 4) Przestarzałe znaczniki center i font 5) Używanie <br><br> zamiast marginesów 6) Lista linków nie zrobiona jako lista (ul) 7) Wpychanie mi swojego myślenia: target=_blank ─ ja już sam wiem gdzie chcę odnośnik otworzyć |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieci proszę o jakieś konkretne informacje... Na przyszłość proszę o odpowiedzi osób które mają minimum 16 lat. pozdrawiam i w dalszym ciągu czekam na sugestje Ty mi tutaj nie będziesz pisał kto ma prawo wyrażać swoją opinię, a kto nie. Tematyką webmasterską interesuje się od 2 klasy podstawówki (tyle pamiętam, brat mi mówi, ze już od pszeczkola się bawiłem w frontpage). Nie pozwole na takie opinie wobec mnie i innych. Co myślisz, ze jak jest ktoś niepełnoletni to od razu nic, tak? No to się mylisz! Może nie jestem super webmasterem ale każdy cały czas się uczy. Dopiero co wpadł na forum i ma czelność obrzucać wszystkim błotem. Ja nie jestem za często na forum, ale staram się czasem wchodzić kiedy mam czas. Dowidzenia niewychowanemu panowi! Czekam na słowa obelg od pana pełnoletniego... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:02 |