Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] strona w budowie
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
szogo89
strona w budowie jeszcze nie wszystko działa dlatego proszę o rady jak ją wykończyć.

http://www.mmj.pl/~dzikteam/

to jest moja pierwsza strona wykorzystująca php dlatego nie działa jeszcze rekrutacja i księga gości.
Czasem brak mi pomysłów jak ją wykończyć...

P.S. proszę o surową krytykę smile.gif
Mary$
to wszystko jest takie.... luźne, nie trzyma sie 'kupy'. w dodatku jest wyrównane do lewej i po prawej stronie jest wielki, pusty margines. top też jakiś taki nijaki - zauważ, że nagłówki menu masz zaokrąglone, a top kanciasty. wstaw sobie plik .htaccess do katalogu http://www.mmj.pl/~dzikteam/dzik/, bo inaczej wszyscy ci moga tam grzebać. troche błędów w źródle.

dodaj do tematu tag, bo inaczej któryś moderator zaraz ci go zablokuje!
szogo89
dzieki mozesz sprawdzic jeszcze raz ? chyba jest do srodka wyrownane ale moj monitor nie ma wiekszej rozdzielczosci i nie mam jak sprawdzic aha a co to za plik .htaccess ? skad go wziasc ?
myslisz ze powinienem srodek strony w cos oprawić ? żeby nie bylo takiego luznego tekstu ? z gory dzieki za odp.
kwiateusz
Tylko ja mam błąd 500? To chyba było własnie od błędnego htaccess jak sie nie myle
1010
Tak, tekst luźny na środku nie prezentuje się za ciekawie. I jeszcze wywal ten enter. To już jest przeżytek (chyba że masz jakieś ciekawe intro we flashu albo cos takiego).
Pozdro
Kildyt
Chciałeś surową krytykę to proszę - żyg** mi się chce jak na to patrze. A teraz tak na poważnie smile.gif

Co to za białe linki na jasno-zielonym tle w menu.

"nasz button" nie działa.

"tu bedzie licznik" będzie bodajże piszę się przez ę. Nie jestem za dobry z gramatyki ale w tym się nie pomylę.

Tak ogólnie to nie trzyma się siebie (potocznie mówiąc kupy). Pracuj dalej.

Ocena ogólna - 3/10
szogo89
Dzieci proszę o jakieś konkretne informacje...

Cytat
'np. w operze strona wylgąda inaczej niż w ie'

Na przyszłość proszę o odpowiedzi osób które mają minimum 16 lat.

pozdrawiam i w dalszym ciągu czekam na sugestje
Zajec
Konkretnie: beznadziejny kod.

1) Tabele wykorzystujesz do szablonu, a nie danych tabelarycznych
2) Nieskompresowana grafika. Kto korzysta z bmp? ohmy.gif
3) Korzystasz z jakiegoś nieudokumentowanego atrybutu background w td.
4) Przestarzałe znaczniki center i font
5) Używanie <br><br> zamiast marginesów
6) Lista linków nie zrobiona jako lista (ul)
7) Wpychanie mi swojego myślenia: target=_blank ─ ja już sam wiem gdzie chcę odnośnik otworzyć
Kildyt
Cytat(szogo89 @ 27.03.2007, 12:58:06 ) *
Dzieci proszę o jakieś konkretne informacje...
Na przyszłość proszę o odpowiedzi osób które mają minimum 16 lat.

pozdrawiam i w dalszym ciągu czekam na sugestje

Ty mi tutaj nie będziesz pisał kto ma prawo wyrażać swoją opinię, a kto nie.
Tematyką webmasterską interesuje się od 2 klasy podstawówki (tyle pamiętam, brat mi mówi, ze już od pszeczkola się bawiłem w frontpage). Nie pozwole na takie opinie wobec mnie i innych. Co myślisz, ze jak jest ktoś niepełnoletni to od razu nic, tak? No to się mylisz! Może nie jestem super webmasterem ale każdy cały czas się uczy.

Dopiero co wpadł na forum i ma czelność obrzucać wszystkim błotem.
Ja nie jestem za często na forum, ale staram się czasem wchodzić kiedy mam czas. Dowidzenia niewychowanemu panowi! Czekam na słowa obelg od pana pełnoletniego...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.