![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszytskich i zwracam sie z prozba o pomoc. moja strona www opiera sie na html jednak chcem umiescic na niej ksiege gosci w php
jak mam tego dokonac, gdyz chcem aby ksiega otwierala sie w srodku witryny tzn zachowujac szate graficzna itp czy jest mozliwe otwarcie strony php w istniejacej stronie w html? jesli nie ma takiej mozliwsc jak mam skonfigurowac kod z podstrona dla ksiegi jesli ktos jest na silach i moze mi to wyjasnic bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje za informacje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście że się da.
Jednak opisałeś zbyt lakonicznie problem, poza tym jeśli nie znasz php to najpierw kurs: Kurs php potem księga gości: Szukaj w Google dla przykładu taka: Przykładowa księga PS. A poza tym BŁĘDY, BŁĘDY i jeszcze raz BŁĘDY!!
![]() Ten post edytował uli 23.10.2006, 12:51:30 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawa wyglada tak ze ja mam juz ksiege i ciala poprawnie, ale nie chem zeby otwierala mi sie w nowym oknie tylko wewntz witryny. php u mnie jest bardzo ubogi ale moje wiadomosci wystarczaja zeby moderowc ksiega. poza tym ten dzial chyba temu jest poswiecony (przpomne jego nawe PRZEDSZKOLE) napisalem tu bo szukam rady a nie inforacji ze mam od kursu zaczac
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawa wyglada tak ze ja mam juz ksiege i ciala poprawnie, ale nie chem zeby otwierala mi sie w nowym oknie tylko wewntz witryny. php u mnie jest bardzo ubogi ale moje wiadomosci wystarczaja zeby moderowc ksiega. poza tym ten dzial chyba temu jest poswiecony (przpomne jego nawe PRZEDSZKOLE) napisalem tu bo szukam rady a nie inforacji ze mam od kursu zaczac ![]() Sprawa wyglada tak ze ja mam juz ksiege i dziala poprawnie, ale nie chcę zeby otwierala mi sie w nowym oknie tylko wewnątrz witryny. Php u mnie jest bardzo ubogi ale moje wiadomosci wystarczaja zeby moderowc ksiega. Poza tym ten dzial chyba temu jest poswiecony (przpomne jego nazwe PRZEDSZKOLE) napisalem tu bo szukam rady a nie inforacji ze mam od kursu zaczac ![]() To na początek. Tak to jest dział Przedszkole. W związku z tym powinieneś przeczytać Reguły . Poza tym, nie oczekuj że ktokolwiek napisze Tobie gotowy skrypt i wstawi go na stronę, skoro nawet nie jesteś łaskaw przytoczyć KODU swojej strony i miejsca, gdzie chcesz to wstawić! I poczytaj o funkcji Include, bo tylko taką dostaniesz odpowiedź nie przedstawiając żadnych danych Ten post edytował uli 23.10.2006, 14:02:57 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
spoko wiec moze znajdzie sie ktos kto mi z tym pomoze na priv
bede za to wdzieczny i napewno umieszcze o tym info na stronie ps te czerwone znaki to tylko i wylacznie czepanie sie i literowki mialem tylko 1 na napisanie posta przed wybraniem sie do pracy ![]() a moje gg to 2819867 (niewidoczny) jak bedzie ktos chcial pomoc ![]() pozdrawiam eh pogrzebalem, poczytalem i sam sobie poradzilem ![]() i w zasadzie starczyla znajomosc HTML dziekuje wszystkim za zainteresowanie ![]() pozdrawiam sony |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat spoko wiec moze znajdzie sie ktos kto mi z tym pomoze na priv cuda się zdarzają - ale nie warto na nie liczyć Cytat bede za to wdzieczny i napewno umieszcze o tym info na stronie pewnie zaraz sie wszyscy rzucą - może do pracy oferowanej by to wrzucic? Cytat ps te czerwone znaki to tylko i wylacznie czepanie sie i literowki po pierwsze... aż literówki po drugie... trzeba się "czepiać" - może dzięki nam ktoś wreszcie jakieś dyktando dobrze napisze?? wtedy będę dumny ;p Cytat mialem tylko 1 na napisanie posta przed wybraniem sie do pracy ![]() jak tak piszesz w pracy to współczuje twojemu pracodawcy... Ten post edytował 1010 24.10.2006, 07:43:58 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak tak piszesz w pracy to współczuje twojemu pracodawcy... Nie no bez przesady, a ty w pracy ciurkiem wykonujesz swoją robotę? To jest nawet fizycznie niemożliwe dla mózgu. Ten post edytował php programmer 24.10.2006, 08:05:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 14:15 |