![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo ładne, tylko ten PHPSESID w urlu fatalnie wygląda...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drobna rada wpisz np. session_name('nazwazamiastPHPSESSID'); . Wtedy dużo lepiej by to wyglądało. Na podstronach chodziło mu pewnie.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lay wygląda typowo nie polsko. nie wiem czym sie wyrozniają amerykańce, ale wyglądają inaczej. Jakis inny klimat or sth. Jest estetycznie ale nie rzuca na podloge. brzydko bolduje się po lewej stronie napis na guzikach po najechaniu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stary powiem Ci jedno - wymiatasz!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jestem bardzo zadowolony, bardzo.
Całość jest graficznie wykonana super :-) No moze osobiscie zrobil bym inaczej te linki w menu, nie lubie jak mi sie literki spasaja jak na nie myszka wjade ![]() Sonda na ajax'ie sweet, tak powinnien byc wykorzystywany ajax ![]() Troche za duze paddingi ustawione dla option w select. Ale ogolnie to dawno nie wiedzialem na tym forum ladniejszej stronki do oceny oddanej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika bardzo ładna :-)
Jednak zastnanawiam się, czy twoja? http://forum.php.pl/index.php?showtopic=45397&hl= i: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=43108&hl= Jeżeli jednak ty ją robiłeś, to na prawdę super. Ocena 10/10 ![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika bardzo ładna :-) Jednak zastnanawiam się, czy twoja? http://forum.php.pl/index.php?showtopic=45397&hl= i: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=43108&hl= Jeżeli jednak ty ją robiłeś, to na prawdę super. Ocena 10/10 ![]() A moze prest chce zobaczyc czy gosc ktorego zatrodnil dobrze zobil mu strone? no i po co sie czepiasz ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ z tego co wiem, to na tym forum dajemy do oceny tylko swoje prace...
![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
A moze prest chce zobaczyc czy gosc ktorego zatrodnil dobrze zobil mu strone? no i po co sie czepiasz ? ![]() Dokladnie.. Poprostu chce zasiegnac opini innych , nie widze problemu Projekt dobiega ku koncowi opinie sa bardzo cenne i bardzo mnie cieszy to co zostalo napisane wszelkie uwagi sa cenne Jestem bardzo zadowolony, bardzo. Całość jest graficznie wykonana super :-) No moze osobiscie zrobil bym inaczej te linki w menu, nie lubie jak mi sie literki spasaja jak na nie myszka wjade ![]() Sonda na ajax'ie sweet, tak powinnien byc wykorzystywany ajax ![]() Troche za duze paddingi ustawione dla option w select. Ale ogolnie to dawno nie wiedzialem na tym forum ladniejszej stronki do oceny oddanej. dziekuje za opinie, jezeli chodzi o AJAX jest jeszcze glosowanie zrobione na ajaxie w kategoriach glosowanie w ajaxie zastanawiam sie czy nie bedzie to stanowic problemu dla uzytkownika Ten post edytował prest 20.10.2006, 22:06:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W mojej ocenie layout 9/10 :-) ładne kolory ładny układ, przedewszystkim czytelny. Jak dla mnie super ...
![]() Mam nadzieje ze za nie długi czas naucze się robic takie stronki :roll2: -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za duża góra, nie wiem dlaczego niektórzy się uparli na takie rzeczy, przecież to się źle ogląda, co się wejdzie na stronę to trzeba przewijać w dół by się dostać do informacji
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
za duża góra, nie wiem dlaczego niektórzy się uparli na takie rzeczy, przecież to się źle ogląda, co się wejdzie na stronę to trzeba przewijać w dół by się dostać do informacji ![]() Jezeli chodzi o banner (to jest miejsce na reklamy) jezeli chodzi o przewijanie hmm zalezy jaka rozdzielczosc ale oczywiscie przy tego typu serwisie trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, wiadomo szuka sie na niej informacji. Za duze przerwy?? tutaj nie wiem o co chodzi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FF2.0 @ Linux - Wygląda O.K. - Powiem więcej - podoba mi sie !
-------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
fajne, podoba mi się
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:53 |