![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ZMIANA ADRESU - http://mariusz91.ovh.org
No wiec bardzo bym prosil o ocene blogu - http://mariusz91.ovh.org/blog Blog jeszcze nie jest calkiem skonczony no ale chcialbym zobaczyc jak go ocenicie ![]() Bardzo prosze ogladac blog w IE lub Operze bo narazie zle sie wyswietla w FF ![]() Ten post edytował terabit 28.09.2006, 13:20:08 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeeee...zobaczyłem i wyłączyłem. Lepiej daj na biało o <?phph [...] ?>
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2006 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WTF? -------------------- blog o linuksie i tworzeniu stron www
CHAKUJ - mówisz, że znasz się na stronach...? RLU #412386 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy to tak ma byc ale pod FF to raczej dziwnie wyglada linki sa w polowie banera tlo zielona tez jakos nie wyglada wogole troche do d...
edit pod IE wyglda lepiej ale i tak moim zdaniem to kicha Ten post edytował skowron-line 26.09.2006, 19:02:33 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat nie wiem czy to tak ma byc ale pod FF to raczej dziwnie wyglada linki sa w polowie banera tlo zielona tez jakos nie wyglada wogole troche do d... A teraz czytamy jeszcze taz co autor napisal na poczatku: Cytat BHardzo prosze ogladac blog w IE lub Operze bo narazie zle sie wyswietla w FF Z tymi wszedzie powtarzanymi html i head to faktycznie niezle wykombinowales. Nic dziwnego ze źle ci sie wyswietla tu i tam ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale chwila
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A gdzie ty te źrodlo podglądasz?
Uwierz fachowcom - masz tak w źrodle ![]() NIe wspomne juz o tez zabojczej ilosci enterow od linii nr: 91 do linii nr: 2139. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
A gdzie ty te źrodlo podglądasz? Uwierz fachowcom - masz tak w źrodle ![]() NIe wspomne juz o tez zabojczej ilosci enterow od linii nr: 91 do linii nr: 2139. Wiem ze te entery tak wyswietla na podgladzie w operze, ale tak nie jest a ja nie wiem czemu sie to tak wyswietla. Moze mi ktos napisze jak to poprawic ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Musze cie rozczarowac, ale te entery to nie tylko w operze sie tak wyswietlaja
![]() To nie jest zalezne od przeglądarki - to jest zalezne od tego, ze ty je generujesz. Kolejna rzecz: Twoja stroan sie laduje, laduje, laduje i laduje, mam juz 3 mega, nie wytrzymuje i to zatrzymuje. Skad ta ilosc? Jeden obrazek - pare kilo. pare tekstow i to wszystko. I kolejna rzecz: robie wpis do ksiegi gosci, wpis sie dodaje, ale skrypt ci sie chyba zapetla i wali fajnym komunikatem: Cytat Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/m/a/r/mariusz91/www/blog/ksiega/dodaj.php on line 38 Mam tak za kazdym razem.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
No teraz problem w tym ze ja nie mam pojecia jak je genetuje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@terabit bądź poważny. A niby skąd my mamy to wiedzieć? Mamy sobie Twoj kod wywrozyc i stwierdzic co jest nie tak?
edit po poscie nizej: Tak, jestesmy specjalistami, ale nie wrozkami. Przeciez nikt z nas nie widzial Twojego kodu php.... pomysl troche, nie myl zawodow: wrozka - phpopowiec. To dwa rozne zawody. Rozumiesz? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
@terabit bądź poważny. A niby skąd my mamy to wiedzieć? Mamy sobie Twoj kod wywrozyc i stwierdzic co jest nie tak? Wy tu jestescie specjalistami ![]() ![]() Ten post edytował terabit 27.09.2006, 07:36:49 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Weź zainstaluj oprócz IE jeszcze dwie ważne przeglądarki,następnie:
napisz tą stronę od nowa, na divach, testuj co chwila, zacznij od html head body pozamykaj, a potem bądź pewny że cały czas dodajesz kod w body no i tak dalej aż do efektu. Ważna uwaga: strone rób pod OPERĘ i FF, potem dopiero poprawiaj pod IE. |
|
|
![]()
|
|
Zrobilem lay do stronki w photoshopie (moj pierwszy lay ! ) no i udalo mi sie porawic kilka bledow
![]() ![]() Jest pod innym adresem - http://mariusz91.ovh.org -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włacz FF i obecną wersje strony, daj powiększenie textu na 700%(widok->rozmiar tekstu) a zobaczysz co jest nie tak.
O i wygląd... dla mnie strasznie dziecinny za duże ikony, jakaś pixeloza w logu. Ten post edytował s_w_ir 28.09.2006, 13:42:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@terabit Slyszales kiedys o optymalizacji plikow graficznych? Nie wiem jak to mozliwe ale trudno komus osiagnac taka wage takich fotek. Oczywiscie mowie o portfolio.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jest straszna!
Na minus: Logo, ikonki, typografia, grafika. Dodatkowo, jaki jest sens zamieszczania działu 'oferta' + 'portfolio'?! Przecież w tym portfolio nic nie masz, a w ofercie co napiszesz? 'robię ładne szablony na strony. Ceny od 10 PLN'?! (śmiech na sali) Ocena 0/10 -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @CV => 12 wrzesień 1991, lat 15 Trochę umiaru koledzy, kto w tym wieku posiadł wszelkie arkana sztuki? Do autora: długa droga przed Tobą. Poczytaj o typografii, planowaniu, pooglądaj trochę porządnych stronek. Nie rzucaj się z motyką na słońce ale zacznij od rzeczy najprostszych. Np spróbuj zrobić tę stronę bez grafiki, tylko ładnie rozmieszczając i formatując tekst. |
|
|
![]()
|
|
OK dzieki za oceny, postaram sie dac do oceny na nastepny raz lepszą strone
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:42 |