![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o ocene strony: http://www.gimbuda.szkola.pl. Wszelkie uwagi mile widziane:) Pozdrawiam, 3miel -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się w 100% dobrane kolory, rozplanowanie elementów. Oryginalny motyw.
Jeśli to nie szablon gdzies z jakies strony, to gratulacje, dobra robota;) Tylko walidator wyrzucił troche bledow:) Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie
Co prawda mi sie takiego typu strony nie podobają, tzn layout taki cukierkowaty, bardziej 'śmieszny', ale nie dla mnie jest więc ogólnie może być, poza: nowości- jakoś nie pasują i galeria sie sypie pod operą, a zdjęcia nie są skompresowane, mają po 150kb - musisz to koniecznie zmienić, oczywiści mówie o miniaturkach -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lay wygląda całkiem fajnie. Na kod tylko zerknąłem i chyba też jest ok. Jedyna rzecz która troszke mi nie pasuje to 'Nowości' w topie - pierwsza myśl - reklamy google
![]() -------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko wykonane wlasnoręcznie.
Dziękuję za opinie. Co do nowosci to nie za bardzo to moge zmienic-to jest glowna czesc strony, tego typu witryny sa typowo informacyjne, wiec nowości muszą być na 1 miejscu. A do google to zarabianie na tej witrynie nie jest konieczne.. chociaz 10 tys miesiecznie jest uniqalnych wizyt ![]() Jak macie jeszcze jakieś uwagi to piszcie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<wow>
Takiej fajnej strony szkoły dawno nie widziałem. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super. Jak na gimnazjum, to strona boska. Gratuluje autorowi i zycze sukcesow. W szkole i oczywiscie w programowaniu www / projektowaniu www.
Adrian. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko ok, ale skoro te newsy są tak ważne, to dlaczego są tak małe i słabo wyeksponowane. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy jak wszedłem na stronke to zdjęcie patrona. Gdybyście mi nie napisali, to wogóle panelu z newsami bym nie zauważył ...
Spróbowałbym to jakoś wyeksponować bardziej ![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:36 |