![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prosze o ocenę projektu strony internetowej dla firmy ze Śląska. Firma prowadzi działalność na kilku polach jednocześnie, stąd brak spójnego stylu tematycznego. Strona w jpg (4 x 160 KB). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te paski u góry i u dołu psują efekt. Reszta podoba mi się.
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba... Wygląda na konkretną i na temat.
Pozdrawiam Zoomol -------------------- Życie to marna gra.... Ale z bardzo dobrą grafiką ;)
Life is brutal, there is no question about it.... ;-/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- ten pomaranczowy w ogole nie pasuje
- czerwone ikonki za bardzo rzucaja sie w oczy -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to hopsa
Lepiej czy gorzej? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem dużo lepiej
![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie o niebo lepiej było z pasami, może po prostu niech się kończą tam gdzie blok tekstowy a nie idą na 100% width.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gusta i guściki ...
![]() Nie trafisz w gusta wszystkich uzytkowników, ale np. mi by się podobała wersja o jakiej świr mówi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz też jest dobrze...
faktycznie tak jak pisał whiller, są gusta i guściki i nie da się zaspokoić wszystkich, nie mniej teraz jest też dobrze ;-) Pozdrawiam Zoomol -------------------- Życie to marna gra.... Ale z bardzo dobrą grafiką ;)
Life is brutal, there is no question about it.... ;-/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm... ładne, proste i przejrzyste
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do głosów powyżej - pomarańczowy wg mnie pasuje, zwłaszcza ze to nie jest czysty pomarańcz a rdzawy:)
Strona wygląda na zrobioną porządnie, ale jak nie widać kodu to nie za bardzo mozna powiedzić |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2006 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo dobre, podoba mi się. Te pasy rzeczywiście psuły wygląd, nie dodawaj ich z powrotem
![]() -------------------- Chcesz szybko i łatwo wygrać 100 zł?
|
|
|
![]()
|
|
No to wersja HTML. To mój pierwszy lay oparty na div-ach, więc wszelkie uwagi krytyczne mile widziane. Testowane na FF, IE, Opera. W3C valid niby, ale jakoś sobie nie ufam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I dobrze ze sobie nie ufasz
![]() Menu wrzuc w liste, tytuly etc do nagłowkow, tekst do paragrafow, zamiast daj . W ogole za duzo tych divow, wiele rzeczy da sie zrobic o wiele prosciej, przez co kod stanie sie o wiele bardziej czytelny ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Poprawiłem co mi się udało przyuważyć. Bijcie dalej, ten sam adres. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
6/10. Logo za bardzo skontrastowane, powinno sie bardziej z reszta zlewac.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:16 |