![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powstala nowa stronka... bardzo ambitny projekt, ktory wciaz sie rozwija...
Do dzis oferuje krotkie adresy www, email, liczniki. Serdecznie zapraszam http://e4e.pl K4E |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a gdzie prosba o ocene ? brzmi jak zaproszenie
co do wygladu: - te gradienty sa ochydne - jak juz dajesz pattern w tle to tlo na ktorym jest tresc powinno sie lepiej wyrozniac - ogolem zmienilbym na cos lekkiego z białym tłem tez warto zajrzec http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%....pl%2Fstart.php Ten post edytował sinq 6.08.2006, 13:44:01 -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Layout ochyda =/
Kod kupe błędół tak jak wykazuje to Walidiator co do logowan to dal bym jedno logowanie do wszystkiego a nie do kazdej zeczy z osobna. Jezeli projekt ma byc ambitny popracowal bym nad tymi zeczami co wymienilem oraz nad albo zmiana serwera albo optymalizacja strony poniewaz o wiele za dlugo mi sie ladowala mi mimo ze mam lacze 1024kb/s i nie jest to NEOSTRADA ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lay nie podoba mi się. Również logowania są bez sensu - lepiej jedno do wszystkiego. Warto poprawić kody w validatorze.
Strona strasznie wolno chodzi, mam Neostradę TP 2MB więc powinno być spoko. Dużo do poprawki.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet nie chce mi się sprawdzać kodu. Strona jest okropna. Jedyną rade jaką mogę Ci dać to połaź po stronach zobacz jak wyglądają i zacznij od nowa. Poczytaj też o html
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: z piekla Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się w ogóle, jesli ma oceniać wygląd to nie ma co oceniać. Jeżeli chodzi o treść to nie chce mi się czekać aż wszystko się załaduje.
Ogólnie gradienty do niczego, strona nie posiada ramki dlatego źle się komponuje z fatalnym tłem. Pracuj dalej.. ale mam na myśli prraacuj. Pozdrawiam -------------------- "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy." - Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do zrobienia od nowa.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DO zrobienia od nowa: wzoruj się na tym Twoim logo. Ładnie wyszło. Użyj może tych samych kolorów to będzie ładnie... tło musisz zmienić... (może białe? ładnie nawiązałoby do tej zieleni). Daj duże ikonki, zrób 1 login, popracuj i będzie dobrze
![]() bo gradient rzeczywiście ohydnyyyy jest. No i przyśpiesz to trochę ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu dużo mówić.. słabo
1. Okropne gradienty Jeśli juz robisz gradnient o malej wysokości to rób gradient zwykły (tj. przejscie z jednego koloru w drugi) gdy chcesz zrobić przejscie z jednego koloru na drugi i powrót to musi to juz być duużo wyższe pole. Zazwyczaj gradienty w stylu jakim zaprezentowales slabo wyglądają. 2. siwo siwo siwo. A jak każdy znający sie na Feng Shui(czy czym takim podobnym) powie ze siwy kolor wywołuje negatywne emocje ;]. Dodaj wiecej życia do strony, coś jaskrawszego(dobierz zielony zeby pasował do loga) 3.Jeśli ustawiasz tło którego kolor jest taki sam jak kolor boxu na text ;] to słabo to wychodzi ;]. Rozjaśnij tlo pod textem. Przyciemnij tlo pod menu i bedzie dobrze 4. Czcionka w górnym menu ochydnie u mnie wygląda Pozdrawiam i życze owocnej pracy ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok wykasujcie prosze ten post e4e.pl
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ok wykasujcie prosze ten post e4e.pl - juz nie dlugo bedzie nowy layout - zatrudnilem grafika.pozdr Sądze, że nie powinno się kasować tematów. Jeżeli znowu umieścisz temat na temat opini swojej strony i opinia będzie lepsza, to dobrze o Tobie świadczy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:19 |