![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosta stronka, czekam na komentarze
![]() ![]() bez stopki ;] i chyba bez stopki zostanie ![]() ![]() LINK: http://ehand.muminski.be/wip/1.png (uwaga 500kb ;]) Ten post edytował SHiP 5.08.2006, 14:06:09 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie kolorystyka nawet mila dla oka
![]() ![]() ![]() 9/10 bo pewno mozna by tam co nieco poprawic ![]() Ale zapisz to lepiej jako jpg ;p tzn jak bedziesz robil htmla ;p lub w GIFa -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie ładnie, tylko trochę napis pod "eHand" jest za malo czytelny.
Pozatym mysle ze na sile troszke jest ikona po prawej stronie (przy napisie Menu, taka kartka z priorkiem) jakos ona mi tam nie pasuje. Pozatym ok. 8.9/10 Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę za dużo ikon i nie wyraźne, ale co tam
![]() ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moim zdaniem:
Beznadziejna typografia: napisy pod MENU oraz napis "Pomocna dłoń dla webmastera" jest nieczytelny. Główny tekst na stronie jest za bardzo "zbity", niewygodnie się go czyta. W sumie to takich szablonów na bloga są tysiące, praktycznie niczym się nie wyróżnia, oklepany układ, nie twoje zdjęcie i ikony (oczywiście jeżeli ty je wykonałeś, to przepraszam). Jedyne co mi się podoba to styl pola do logowania ![]() Nie wystawiam oceny, ponieważ moim zdaniem ten layout jest zrobiony zupełnie bez pomysłu i nie ma co oceniać. -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a niech tam , nie moglem sie powstrzymac od komentarza Pana @ano
![]() Pozwolilem sobie zerknac na Twoje strony ANO oraz GIm40, oczekujac iz po tak dobitnym komentarzu zobacze strony ktorych w internecie jest bardzo malo, czyli indywidualne, nie oklepane itp itd jak autor wspomina. Zawiodlem sie, nie bylo tam stron lepszych od projektu SHipa ( wdg. mnie)..... Cytat Nie wystawiam oceny, ponieważ moim zdaniem ten layout jest zrobiony zupełnie bez pomysłu i nie ma co oceniać. To juz mnie powalilo na kolanka;). Wiem, ze to Twoje zdanie, ale patrzac na Twoj projekt i porownawszy go z "layoutem pod blog" wiecej plusow dostrzegam w layout SHip'a:) Reasumujac, Twoj komentarz jest co najmniej nie na miejscu... PS: Jak by ktos pytal, to nie reprezentuje tutaj zadnej ze stron:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: z piekla Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze to nie za specjalna ta strona.
Jak miała to byc prosta strona to daję 5/10, stopkę daj koniecznie, w topie "Pomocna dłoń..." zmień to ł na l (bo czcionkę zmieniło) i dodaj kreskę już sam - coby normalnie wyglądało. Obok menu tą grafikę z ołówkiem podnieś wyżej i ten teks też, żeby nie było luki miedzy menu a tesktem. Popracuj nad tłem. Ogólnie wielki plus za dobrze dobrane kolory bo miło sie na to patrzy ![]() Pozdrawiam -------------------- "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy." - Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moim zdaniem jest świetna bardzi mi się podoba, zauważyłem tylko 2 wady:
1) nie ma stopki 2) nie podoba mi sie czcionka , którą jest napisany napis: " Pomocna dłońdla webmastera" reszta ok, chetnie widzialbym swoją strone z takim layem (oczywiscie po tych 2 poprawkach) ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a niech tam , nie moglem sie powstrzymac od komentarza Pana @ano ![]() Pozwolilem sobie zerknac na Twoje strony ANO oraz GIm40, oczekujac iz po tak dobitnym komentarzu zobacze strony ktorych w internecie jest bardzo malo, czyli indywidualne, nie oklepane itp itd jak autor wspomina. Zawiodlem sie, nie bylo tam stron lepszych od projektu SHipa ( wdg. mnie)..... To juz mnie powalilo na kolanka;). Wiem, ze to Twoje zdanie, ale patrzac na Twoj projekt i porownawszy go z "layoutem pod blog" wiecej plusow dostrzegam w layout SHip'a:) Reasumujac, Twoj komentarz jest co najmniej nie na miejscu... PS: Jak by ktos pytal, to nie reprezentuje tutaj zadnej ze stron:) Tylko powiedz mi co mają do rzeczy 2 strony które mam w sygnaturce? Przecież w tym temacie mieliśmy raczej oceniać layout ship'a?! .... Pozatym np. stronę GIM40 robiłem rok temu, a przez ten czas myśle, że się wiele nauczyłem (np. Temat: www Projekt strony - jeden z moich ostatnich projektów). -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:22 |