![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem pare razy skrypt logowania i rejestracjii, ale musiałem zacząć od nowa, bo to miało być dokładniejsze.I napotkałem głupi błąd
Kod Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in G:\server2\htdocs\regscript.php on line 32 Podam teraz kod No i wytłumaczę : 32linia to 2 linia tutaj. Pisze w komentarzach, że to jest do sprawdzenia, czy login jest w bazie danych. Oczywiście wcześniej jest require do config.php, który wybiera bazę i się łączy... A w function jest srodkowa tabela zsynchronizowana ze skinem, no i link(); to funkcja wyświetlająca tag <a href... nie wiem czy kod jest zły i w ogóle dlaczego jest błąd, ale jak już mówiłem jednak jest. Proszę o możliwie szybką odpowiedź -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
4 linijka: brak srednika na koncu...
BTW: Zobacz na Forum php.pl Ten post edytował erix 15.05.2006, 14:38:07 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, już działa. mam problem z funkcją mainpanel(); ale to poprawie. ach, te literówki
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:27 |