![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Parse error: parse error, unexpected T_VAR in C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Xampp\xampplite\htdocs\testy\library\model.class.php on line 6 To błąd, a to klasa:
Nie wiem w czym błąd ;/ ... Pomóżcie. Ten post edytował nospor 15.05.2006, 08:16:58 -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zeby rozwiklac ten problem nalezy luknac do manuala:
http://pl.php.net/manual/pl/language.oop.php a potem spojrzec jak(gdzie) tam są deklarowane zmienne w klasie a jak(gdzie) u ciebie. Cytat Nie zrozumiały dla mnie błąd Na przyszlosc oszczędź nam w tytule tego typu informacji. a te popraw
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje
![]() ![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Na przyszlosc oszczędź nam w tytule tego typu informacji. a te popraw Jak to pisalem, mialem na mysli bys poprawil tytul na rozsądny. A ty poprawiles swoj kod php, nie napisales ze poprawiles, iteraz ludzie bedą wchodzili do topicu i za chiny nie będą wiedzieli o co chodzilo, skoro wszystko jest ok...dla potomnych: autor topicu podal deklaracje zmiennych w konstruktorze. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dobrze, ale mam kolejny problem też z T_VARIABLE...
Więc ![]()
i błąd : Cytat Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Xampp\xampplite\htdocs\testy\test.php on line 3
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
topic przenosze na przedszkole, zamykam z dwoch powodów:
1) widze ze nie doczekam sie na poprawe tytulu 2) literowek z powodu braku srednika w kodzie z 5 linijkami tu nie rozwiązujemy. bez przesady... tytul poprawiam -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:38 |