![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie oto dwa pliczki: formularz.php
oraz<br> mail.php
Czy takie dziwactwo ma prawo dzialac? Bo poki co, nie dotarl do mnie zaden emial na adres przyporządkowany ktoremukolwiek z loginow, znajdujacych sie w bazie danych ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy takie dziwactwo ma prawo dzialac? nie ![]()
Ten post edytował LBO 25.04.2006, 05:49:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <?php //uzywaj zawsze tych tagów php, nie samego <? Cytat A php scripting block always starts with <?php and ends with ?>. A php scripting block can be placed anywhere in the document. On servers with shorthand shorthand support enabled you can start a scripting block with <? and end with ?>. However, for maximum compatibility, we recommend that you use the standard form (<?php) rather than the shorthand form. Czyli <? też jest niby zgodne ze standardem (tak jak kiedyś <% ![]() Cytat short_open_tag = On asp_tags = Off w pliku php.ini.
A jak login będzie miał wartość jakis_login' OR 1 ? Lepiej daj:
A nie powinno być raczej:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 3 Dołączył: 4.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj masz cala funkcje wysylania maila:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=45828# smiga az milo ![]() wystarczy troszke poszukac i znajdzie sie wszystko, no prawie wszystko ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem kod według Waszych zaleceń.
Wygląda on teraz tak: mail.php
Fragment:
mam zdefiniowany chyba w tym miejscu, w pliku funkcje.php :
Dlatego pominąłem tę funkcję w mail.php Mimo wszystko, nadal nie otrzymuję żadnych maili... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:12 |