![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Nie wiem co juz mam zrobic. Probowalem wszystkiego - nadaremnie. Mam krasnala, chcialem napisac skrypt wysylajacy maile do uzytkownikow ktorych adresy mail mam w bazie danych.
W czym problem. W momencie w ktorym w skrypcie pojawia sie slowo mail(...), skrypt wykonuje sie 20 minut i i tak nic z tego nie wynika.
Czasami sie zdazy, ze skrypt pzrejdzie od razu i mail sie wysle, ale to zachodzi mniej wiecej raz na 50 odpalen. Nie mam pojecia w czym jest problem. Probowalem jeszcze tak:
Tez to samo. Probowalem rowniez w petli wysylac maile osobono do kazdego uzytkownika - to samo. Bardzo prosze o pomoc, jet mi to niezbedne a 2 dni walki z tym przyprawiaja mnie o bol glowy. Nie mam pojecia czemu skrypt sie nie chce wykonywac. Zielony pasek na pasku statusu pzregladarki sie zapelnia, ale tepem jednej kreski na 5 minut. Bardzo serdecznie prosilbym o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:47 |