![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() co o tym sadzicie ![]() mysle, jeszce nad napisem dac nazwe stronki, ale nie mam narazie pomyslu ![]() -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to ma być?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
top do strony
-------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakiej strony?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
right6 napisz proszę, jaka jest tematyka strony, jak wygląda sprawa z resztą oprawy graficznej. Ciężko nam Ci doradzić, czy logo jest fajnie i czy pasuje, nie wiedząc „z czym to się je”
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dokładnie
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi sie bardzo podobo co by to nie było...
huntercs nie szpanuj 10 min roboty jak ty to zrobił byś w 10 min to mnie beatyfikują ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co jak co, ale kolorki mi bardzo pasują
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(acztery @ 2006-04-03 12:15:29) huntercs nie szpanuj 10 min roboty jak ty to zrobił byś w 10 min to mnie beatyfikują ... sprawdzisz sie? stawiam ze 5min to wystarczajaca ilosc czasu by takie cus stworzyc... tylko do domu dotre (praca = no-photoshop-here) i zesse cos do zgrywania aktywnosci pulpitu i mozemy mierzyc czas ;P -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe a moze 1 min ...
5 min takie coś to powiedzmy ze robry spot reklamowy robisz w ile w 10-15. ? wciagu dniówki zrobisz ok 45 tak ? z niczego ![]() pokaz co zrobiłeś w te 5 min PS wiem ze odbiegamy od tematu ale irytuje mnie taka gatka " 5 min roboty " |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym, idąc dalej za acztery, bo słusznie pisze, pytanie było "co o tym sądzicie?" A nie ile czasu wam to zajmie. Czy jeżeli coś można zrobić w 5-10 minut to jest to z góry złe?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(sztosz @ 2006-04-03 17:26:17) Poza tym, idąc dalej za acztery, bo słusznie pisze, pytanie było "co o tym sądzicie?" A nie ile czasu wam to zajmie. Czy jeżeli coś można zrobić w 5-10 minut to jest to z góry złe? Nie bo ważne jest ile czasu się to planowało i myślało nad tym, kiedy już się wiec co i jak zrobienie czegoś nie trwa długo. |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Chewolf @ 2006-04-03 20:28:12) Cytat(sztosz @ 2006-04-03 17:26:17) Poza tym, idąc dalej za acztery, bo słusznie pisze, pytanie było "co o tym sądzicie?" A nie ile czasu wam to zajmie. Czy jeżeli coś można zrobić w 5-10 minut to jest to z góry złe? Nie bo ważne jest ile czasu się to planowało i myślało nad tym, kiedy już się wiec co i jak zrobienie czegoś nie trwa długo. A mi sie wydaje że to ile się coś robiło/planowało nie ma znaczenia. Ważny jest efekt końcowy. Jeżeli ktoś zrobi cudo w jeden dzień, a drugi równierz cudo, ale w tydzień, to nadal będą to cuda i czas robienia tego nic nie zmieni. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(acztery @ 2006-04-03 18:11:36) 5 min takie coś to powiedzmy ze robry spot reklamowy robisz w ile w 10-15. ? wciagu dniówki zrobisz ok 45 tak ? z niczego ![]() pokaz co zrobiłeś w te 5 min PS wiem ze odbiegamy od tematu ale irytuje mnie taka gatka " 5 min roboty " spot reklamowy? okeeeejj... a mowimy o tv, animacji czy statycznej grafice? po pierwsze rekalma wymaga analizy (od CI po wywiad z klientem), zebrania materiałów, premyslenia koncepcji, zrobienia szkicow itp. to co widzimy na gorze jest po prostu jakims kawialkiem szkicu kompletnie wyrwanym z kontekstu!!! sorry, ale co mam oceniac? Gradient + kilka sklonowanych ikonek + kilka odrysowanych kresek z alfą. To nawet nie jest zakomponowane tylko WYPEŁNIONE... ehhh... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Już dosyć w tym temacie powiedziano, szczególnie nie na temat.
Zamyka, aby niepotrzebnie nie bić piany. Autorowi zaś proponuję przujrzeć się innym wątkom w tym dziale - tym, gdzie naprawdę jest co oceniać. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:32 |