![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, a mianowicie potrzebuje pilnie zrobić pokaz zdjęć na CD. Sądze, że jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest użycie do tego celu JS, gdyż nie wiem ile będzie zdjęć. Czy można to wogole zrobić jakoś w miarę szybko?? W PHPie nie byłoby problemu.
Ma ktos pomysł? -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
ACDSee > Create > Create HTML album. Wybierasz jaki chcesz i masz "szybko"
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm.. niechodzi o samo zrobienie albumu tak jak piszesz.. chodzi o to, że ktos dorzuci sobie fotki do katalogu i one powinny sie pojawic w galerii.
Więc obrazowo najpierw JS powinnien sczytac zawartość lokalnego katalogu, potem jego zawartośc wpisać do tablicy, a następnie operować na tejże tablicy. P.S. a moze jakoś we flashu się da?? Tzn. da sie na 100%, ale należałoby sie bawic w actionScript'ie.. a z tego (podobnie jak z JS) jestem zielony :/ -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 1 Dołączył: 20.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat najpierw JS powinnien sczytac zawartość lokalnego katalogu Obawiam sie ze JS nie ma takich mozliwosci. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:58 |