![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zastanawia mnie w jaki sposób można dodać administratora lub redaktora, który będzie posiadać ograniczone prawa dostępu do panelu administratora ? Co trzeba zrobić ? -------------------- Windows XP | Telewizja, Radio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytac dokumentacje panelu.
Moze lepiej napisz o co ci chodzi: a jakis konkretny panel czy chcesz swoj wzbogacic o takie funkcje. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcę wzbogacić swój , tylko nie wiem jak się do tego zabrać
-------------------- Windows XP | Telewizja, Radio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ty wiesz jak napisales swoj panel, i to ty powinienies wiedziec jak to zorganizowac
skad my mamy wiedziec jak dziala twoj panel? jak jest zrobiony? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
chodzi mi tylko jak się do tego zabrać, a nie o to jaki mam panel admina
![]() Ten post edytował Plikownik 5.03.2006, 16:46:13 -------------------- Windows XP | Telewizja, Radio
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób dodatkowe pole user_level
przykładowe wartości (poziomy): 0 - zbanowany 1 - użytkownik 2 - redaktor 3 - admin 4 - full admin Na stronach rób $user_level =pobranie z bazy wartosci user_level dla zalogowanego uzytkownika (where po sesji); if ($user_level > N) { strona } else { nie masz praw } N to poziom Ja tak zrobiłem, działa bez zarzutów. pozdrawiam i proszę o pomoc w .tym temacie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przenoszę z przedszkola na php. ma też to związek z bazkami, ale i w php trzeba to jakoś obsłuzyc
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 03:19 |